Wireless Networking

Gebruik makende van de wireless oplossingen van IgniteNet is BlackIP specialist op het gebied van wireless networking voor bedrijven en serviceproviders. BlackIP levert krachtige, snelle en betaalbare wireless networking oplossingen die ideaal zijn om te gebruiken voor bedrijfsnetwerken van hotels, winkels en kantoren. 

Voordelen wireless networking

Door gebruik te maken van wireless LAN (WLAN) technologie voor uw bedrijfsnetwerk profiteert u van de volgende voordelen:

  • Het netwerk is gemakkelijk te installeren en aan te leggen
  • In het gehele bedrijfspand heeft u toegang tot uw netwerk en internet
  • Het aanleggen, onderhouden en wegwerken van kabels is niet meer nodig
  • Het netwerk is schaalbaar door gebruik te maken van meerdere wireless access points

Wireless Networking Security

Naast dat BlackIP uw wireless networking kan verzorgen, kunnen wij u - danzkij onze online security achtergrond - ondersteunen bij uw wireless network security. Denk hierbij aan de realisatie van firewalls, webfilters, SSL VPN en endpoint security. De network security oplossingen van BlackIP leveren de beste beveiliging voor uw wireless netwerk. 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Wireless Networking. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van IgniteNet oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent IgniteNet Wifi oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Wireless

Details

Bedrijf: IgniteNet
Omschrijving:
Wireless networking
Product: IgniteNet Wifi
Technologieën: Network, Network Solutions, Networking
Deel deze pagina: