Watchful TypeWATCH

Watchful TypeWATCH

Continue beveiliging met TypeWATCH
TypeWATCH analyseert het patroon waarin u typt en op basis daarvan monitort het programma of de rechtmatige eigenaar wel gebruik maakt van het systeem (toetsenbord). Wanneer het programma denkt dat een indringer hiervan gebruikt maakt wordt het systeem ‘gelockt’ en wordt er onder andere een foto van de indringer gemaakt.
 
Dus kortom is Watchful Software gericht op:
·       beveiliging tegen social engineering attacks, 
·       het classificeren van bestanden,
·       het tegengaan van het onbedoeld versturen (lekken) van bedrijfsgegevens.

 

TypeWATCH is onzichtbaar

TypeWATCH is compleet onzichtbaar voor de gebruiker, deze merkt niet dat het programma op de achtergrond aanstaat. TypeWATCH monitort constant het typeritme van de gebruiker zonder dat deze er last van heeft. Dit betekent dat het totaal geen impact heeft op de manier waarop iemand bijvoorbeeld een email of document typt.

Veiligheid

TypeWATCH registreert niet wat er getypt wordt. Het is een statische analyze-tool die het typeritme van de rechtmatige eigenaar van een systeem leert en op basis van dit ritme constant monitort of de rechtmatige eigenaar gebruik maakt van het systeem. Daarbij heeft TypeWATCH geen minimale hardware vereisten, waardoor u op elk systeem met TypeWATCH aan de slag kunt.

U kunt ook een proefversie downloaden waarmee u TypeWATCH een maand lang kan uitproberen. Klik hier!

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Watchful TypeWATCH. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Watchful Software oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Details

Bedrijf: Watchful Software
Omschrijving:
Watchful TypeWATCH
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions

Watchful Software

Deel deze pagina: