Watchful RightsWATCH

Watchful RightsWATCH

Gebruiksvriendelijke informatie management met RightWATCH

Watchful Software komt met hun ‘flagship RightsWATCH’ tegemoet aan de nieuwe wetgeving omtrent datalek-preventie (GDPR/DLP), die inmiddels is goedgekeurd door het Europese Parlement‘. Watchful Software maakt het mogelijk om onmiddellijk alle bestaande bestanden te classificeren en ze daarbij te voorzien van een securitylabel afhankelijk van hun ‘level of sensitivity’. Deze labelling wordt ook toegepast op alle nieuwe bestanden op het moment van aanmaak. Dus RightsWATCH digitaliseert en automatiseert uw zakelijke file-classificatie policies terwijl het de gebruikerservaring vereenvoudigd. 

Data Indentificatie

RightsWATCH is in staat om bedrijfspolicies te lezen en te classificeren op basis van content, context en bestandskenmerken. Vervolgens wijst RightsWATCH op basis van vooraf gedefinieerde criteria automatisch de juiste beveiligingsrating toe. Hiermee wordt de gebruiker ontlast en hoeft deze niet al uw bedrijfspolicies te kennen om de juiste mate van bestandsbeveiliging toe te passen.

Data Classificatie

Gevoelige informatie is uitgegroeid tot de levensader van veel organisaties. Zo wordt het gebruikt als stuurinformatie om de juiste beslissingen te nemen en kan er concurrentievoordeel mee behaald worden. RightsWATCH zorgt ervoor dat informatie goed wordt geclassificeerd op het moment dat het gemaakt wordt.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Watchful RightsWATCH. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Watchful Software oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Watchful RightsWATCH oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Details

Bedrijf: Watchful Software
Omschrijving:
Watchful RightsWATCH
Product: Watchful RightsWATCH
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions

Watchful Software

Deel deze pagina: