Watchful Software

Watchful Software® biedt hoogwaardige, duurzame beveiligingsoplossingen die gevoelige informatie beveiligt tegen misbruik in geval van verlies of diefstal. Watchful Software® werd in 2012 opgericht om, na medewerkers, het meest kritische kapitaal van een organisatie te beschermen: haar informatie. Het bedrijf beantwoordt aan een stijgende behoefte om gevoelige informatie en bedrijfsgeheimen te beschermen tegen lekken door verlies en diefstal. Dankzij technologieën als geavanceerde encryptie, digital rights management en e-Biometrie, heeft Watchful Software® een suite van oplossingen ontwikkeld die zorgen dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot bedrijfssystemen en –informatie. Daarmee is een organisatie beschermd tegen potentieel grote economische schade en valse concurrentie veroorzaakt door cyberterroristen en criminelen. 

Watchful RightsWATCH en Watchful TypeWATCH zijn beveiligingsoplossingen die zowel onbedoelde als kwaadaardige inbreuk op uw systemen voorkomen en ervoor zorgen dat uw gevoelige informatie goed beveiligd is. Het betreft hier gebruiksvriendelijke- en data-centrische classificatie van bestanden en ‘toetsaanslag-dynamics’, zonder dat uw gebruikers er last van hebben. 

Watchful RightsWATCH

RightsWATCH is een state-of-the-art informatie beveiligingsoplossing die zorgt dat gevoelige informatie alleen gebruikt kan worden door diegenen die er expliciet voor geautoriseerd zijn. Als die informatie per ongeluk (of expres) wordt gelekt naar onbevoegden, dan wordt de informatie voor de ontvanger onbruikbaar gemaakt. RightsWATCH bundelt Data Classification, Information Rights Management en Data Loss Prevention in een enkele unieke oplossing waarmee u uw data beveiligt ongeacht waar het zich bevindt - binnen het bedrijfsnetwerk of daarbuiten.

 

Watchful User Friendly Information Management

Gebruiksvriendelijke en datacentrische classificatie en toetsaanslag-dynamics zonder dat uw gebruikers er last van hebben. RightsWATCH en TypeWATCH zijn beveiligingsoplossingen die zowel onbedoelde als kwaadaardige inbreuk op uw systemen voorkomen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat uw beveiligingsprotocollen verbeterd worden, waardoor uw systeem altijd optimaal beveiligd is.

Watchful TypeWATCH

TypeWATCH analyseert het patroon waarin u typt en op basis daarvan monitort het programma of de rechtmatige eigenaar gebruik maakt van het systeem. Wanneer het programma denkt dat een indringer gebruikt maakt van uw systeem wordt het systeem gelockt en wordt er onder andere een foto van de indringer gemaakt.

Contact ons voor meer informatie over Watchful

Watchful RightsWATCH

Digitaliseert en automatiseert uw zakelijke classificatie policies.

Watchful RightsWATCH

Watchful TypeWATCH

Analyseert uw type-gedrag en gebruikt dit om uw systeem te beveiligen.

Watchful TypeWATCH

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper