StormShield

StormShield

Na de acquisitie van Europese IT-Security fabrikanten NetASQ en Arkoon door de Airbus Group, zijn deze ondergebracht onder de Airbus Defence and Space divisie.  Sindsdien gaan deze merken gezamenlijk door als StormShield. StormShield biedt innovatieve end-to-end security oplossingen die wereldwijde netwerken (Stormshield Network Security), werkstations (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security) beschermen.

StormShield Security Technologieën

Zo maken de nieuwe Stormshield Network Security oplossingen als eerste gebruik van de Multi-layer Collaborative Security technologie die een actieve samenwerking tussen de security engines op onze appliances mogelijk maakt. Daarnaast geeft Stormshield Endpoint Security elke computer de mogelijkheid zich te weren tegen 0-day exploits, unknown vulnerabilities en Advanced Persistent Threats. Nieuwe toevoeging is de Stormshield Data Security, welke het mogelijk maakt om bestanden onderling te delen met hoogwaardige encryptie onafhankelijk van je infrastructuur.

Wereldwijde Cybersecurity Oplossingen

Met meer dan tachtigduizend installaties in ruim veertig landen, ingezet om bedrijfsleven, overheid en defensie-organisaties van alle soorten en maten te beschermen, levert Stormshield cybersecurity oplossingen met ongeëvenaarde prestaties, bescherming en controle. Daarnaast hebben zij de meest uitgebreide EU- en NATO-certificeringen en is daarmee uniek in deze branche.

Contact ons voor meer informatie over StormShield

Stormshield Network Security

Download Whitepaper

Stormshield Endpoint Security

Download Whitepaper

Stormshield Data Security

Download Whitepaper

Cyber Security Threat Level

Updated Barracuda Cyber-Security Threat Level: 135.9 SEVERE

Managed Security Services

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist u dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phising en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Download voor meer informatie over onze diensten het gratis informatiepakket Managed Security Services.

Informatiepakket Aanvragen