StormShield

StormShield

Na de acquisitie van Europese IT-Security fabrikanten NetASQ en Arkoon door de Airbus Group, zijn deze ondergebracht onder de Airbus Defence and Space divisie.  Sindsdien gaan deze merken gezamenlijk door als StormShield. StormShield biedt innovatieve end-to-end security oplossingen die wereldwijde netwerken (Stormshield Network Security), werkstations (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security) beschermen.

StormShield Security Technologieën

Zo maken de nieuwe Stormshield Network Security oplossingen als eerste gebruik van de Multi-layer Collaborative Security technologie die een actieve samenwerking tussen de security engines op onze appliances mogelijk maakt. Daarnaast geeft Stormshield Endpoint Security elke computer de mogelijkheid zich te weren tegen 0-day exploits, unknown vulnerabilities en Advanced Persistent Threats. Nieuwe toevoeging is de Stormshield Data Security, welke het mogelijk maakt om bestanden onderling te delen met hoogwaardige encryptie onafhankelijk van je infrastructuur.

Wereldwijde Cybersecurity Oplossingen

Met meer dan tachtigduizend installaties in ruim veertig landen, ingezet om bedrijfsleven, overheid en defensie-organisaties van alle soorten en maten te beschermen, levert Stormshield cybersecurity oplossingen met ongeëvenaarde prestaties, bescherming en controle. Daarnaast hebben zij de meest uitgebreide EU- en NATO-certificeringen en is daarmee uniek in deze branche.

Contact ons voor meer informatie over StormShield

Stormshield Network Security

Download Whitepaper

Stormshield Endpoint Security

Download Whitepaper

Stormshield Data Security

Download Whitepaper

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U bent dan altijd up-to-date over de laatste trends in security, networking, data opslag en alles over veilig omgaan met email. Wij versturen u circa één email per maand, met alleen de informatie dat voor u relevant is.