SSL VPN

BlackIP biedt oplossingen voor SSL VPN aan. Deze oplossing biedt een veilige manier om thuiswerken voor uw medewerkers mogelijk te maken. SSL VPN biedt een veilige verbinding naar bestanden en webapplicaties. Het veilig aanhaken van externe gebruikers op uw bedrijfsnetwerk, bestanden en applicaties is een vereiste. De SSL VPN gateway wordt geplaatst achter de firewall en voor uw netwerkservers. Voor uw bedrijf en de mobiele werknemer is het van essentieel belang dat er op een veilige, betrouwbare manier connectie gemaakt kan worden.

Barracuda SSL/VPN Plug & Play

De Barracuda SSL/VPN is een krachtige plug-and-play oplossing en eenvoudig te beheren. Het ongeëvenaarde gemak voor beheerders en gebruikers zijn slechts twee van de vele voordelen die de Barracuda SSL VPN te bieden heeft. Barracuda beschikt over de tools als het creëren van granulair beleid met behulp van authenticatie zoals LDAP en Active Directory.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van SSL VPN. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda SSL VPN of SSL VPN oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Network Security

Details

Bedrijf: Barracuda
Product: Barracuda SSL VPN, SSL VPN
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: