BlackIP IT Distributie Partner

Wij zijn distributie partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility services. Wij leveren premium support, ontzorgen u in beheer en zijn reeds meer dan 20 jaar Barracuda Partner voor Nederland. BlackIP is gespecialiseerd in Barracuda Managed Services Solutions.

Word partner

Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij meer dan 25.000 ondernemers of wilt u snel ‘up’ of ‘door’ schalen met uw IT organisatie? Of bent u opzoek naar een partij die u kan adviseren en ondersteunen in netwerkbeveiliging, e-mailbescherming of data-/persoonsbescherming). Neem dan contact op met BlackIP voor een kennismakingsgesprek.

Premium Partnerships

Barracuda Networks

Barracuda Networks is de wereldwijde marktleider op gebied van beveiliging, netwerk en opslag producten. Alle oplossingen zijn ontworpen om gebruikers, applicaties en data te beschermen.

Barracuda Networks
Eagle Eye Networks

Eagle Eye Security camera systemen zijn gemaakt voor de cloud. Eagle Eye biedt betrouwbaarheid, redundancy en een diverse aanbod aan camera’s. Ook kunnen  bestaande camera netwerken worden aangesloten.

Eagle Eye Networks
Guardian360

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Guardian360
StormShield

Stormshield Cybersecurity oplossingen voor ongeëvenaarde security prestaties, bescherming en controle. Met meer dan 80.000 installaties in +40 landen, overheid en defensie-organisaties.

StormShield
IgniteNet

IgniteNet geeft uw netwerk een performance boost, is gemakkelijk met ‘plug-and-play’ en een goedkope oplossing voor uw draadloos zakelijk netwerk.

IgniteNet