Barracuda Networks

Barracuda Networks is de wereldwijde marktleider op gebied van beveiliging, netwerk en opslag producten. Alle oplossingen zijn ontworpen om gebruikers, applicaties en data te beschermen.

Eagle Eye Networks

Het Eagle Eye Security Camera systeem is gemaakt voor de cloud. Eagle Eye biedt betrouwbaarheid, redundancy en een vrijheid in keuze van camera's. Sterker nog bestaande netwerken van camera s kunnen worden aangesloten op het Eagle Eye Network systeem.

Guardian360

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. 

Entrust Datacard

Entrust Datacard biedt de betrouwbare identiteit- en veilige transactietechnologieën die deze ervaringen betrouwbaar en veilig te maken. Oplossingen variëren van de fysieke wereld zoals financiële kaarten, paspoorten en ID-kaarten tot aan de digitale wereld met authenticatie, certificaten en veilige communicatie.

OneLogin

OneLogin vereenvoudigt Identity & Access Management (IAM) voor een efficiëntere en veiligere organisatie.

Stormshield

Met meer dan tachtigduizend installaties in ruim veertig landen, ingezet om bedrijfsleven, overheid en defensie-organisaties van alle soorten en maten te beschermen, levert Stormshield cybersecurity oplossingen met naar eigen zeggen ongeëvenaarde prestaties, bescherming en controle plus de meest uitgebreide EU- en Navo-certificeringen.

IgniteNet

IgniteNet geeft uw netwerk een boost. Met IgniteNet heeft u de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing om uw draadloze zakelijke netwerk op te bouwen en uit te breiden.

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper