Wireless

Voor haar wireless netwerkoplossingen maakt BlackIP gebruik van IgniteNet. Als professioneel partner van IgniteNet in de Benelux kan BlackIP u optimaal helpen met het realiseren van een snelle, draadloze wifi-omgeving.

Wireless oplossingen voor bedrijven

Onze wireless oplossingen zijn ideaal voor draadloze bedrijfsnetwerken en geschikt voor bedrijven van groot tot klein. De eenvoudig te installeren wireless producten voor het bedrijfsleven zorgen ervoor dat het installeren van wireless bedrijfsnetwerken voor hotels, winkels of kantoren een koud kunstje wordt.

Schaalbare wireless oplossingen

Door gebruik te maken van verschillende wireless access points die u eenvoudig gezamenlijk kunt managen dankzij een cloud controller, is uw netwerk zeer schaalbaar op te zetten. De cloud controller zorgt ervoor dat u niet honderden, maar honderdduizenden apparaten tegelijkertijd kunt beheren. Dankzij de remote management functionaliteit is het ook mogelijk om gemakkelijk wereldwijd installaties uit te voeren.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Wireless. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van IgniteNet oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent IgniteNet oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Oplossingen

Details

Bedrijf: IgniteNet
Omschrijving:
Wireless oplossingen
Product: IgniteNet
Technologieën: Network, Network Solutions, Networking
Deel deze pagina: