Unified Identity Management

Vereenvoudig de identity & access management (IAM) binnen uw organisatie voor een veiligere en efficiëntere werkwijze met de unified identity management oplossing van BlackIP. Deze oplossing zorgt ervoor dat iedereen binnen uw organsatie op een zeer eenvoudige en vooral veilige manier toegang krijgt tot verschillende portals. 

Identity Management via OneLogin

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie unified identity management zo goed mogelijk implementeert maakt BlackIP gebruik van OneLogin. Via de veilige single sign-on oplossing van OneLogin hoeven gebruikers slechts 1 keer in te loggen om toegang te krijgen tot hun webapplicaties in de cloud. Het single sign-on portal van OneLogin wordt beschermd door een firewall en is toegankelijk via desktop, smartphone en tablet.  

Multi-factor autheticatie voor optimale beveiliging

Door gebruik te maken van de krachtige multi-factor authenticatie van OneLogin zijn uw wachtwoorden altijd goed beschermd. Hierdoor zorgt u ervoor dat onbevoegden nooit toegang kunnen krijgen tot uw wachtwoorden en andere belangrijke bedrijfsgegevens. Authenticatie op basis van verschillende typen gebruikers maakt het mogelijk om verschillende beveiligingsniveau's in te stellen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Unified Identity Management. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van OneLogin oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Identity Management of OneLogin oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Oplossingen

Details

Bedrijf: OneLogin
Omschrijving:
Identity Management
Product: Identity Management, OneLogin, Unified Identity Management
Technologieën: Mobile Device Management, Network, Security
Deel deze pagina: