Social Engineering Security

Social engineering is een techniek die tegenwoordig veel door hackers gebruikt wordt om een aanval op computersystemen uit te voeren. Dit gebeurt door de mens, de zwakste schakel in de computerbeveiliging, te kraken. De meeste bekende vorm van social engineering is phishing.

Bescherm uw organisatie tegen phishing met social engineering security

BlackIP maakt gebruik van PhishLine om ervoor te zorgen dat medewerkers van bedrijven minder kwetsbaar zijn voor phishingaanvallen. PhishLine is een compleet ‘Social Engineering Management Platform’ ontworpen voor grotere bedrijven, overheden en zorg- en financiële instellingen om aanvallen middels social engineering tegen te gaan.

Verminder blootstelling aan social engineering bedreigingen

PhishLine kan de ontvankelijkheid voor ‘social engineering attacks’, alsmede de gehele ‘risk posture’ voor uw hele bedrijf drastisch verminderen en is bovendien in staat de effectiviteit hiervan aan te tonen. Bekijk onderstaande video om te zien hoe PhishLine uw organisatie kan beschermen tegen social engineering aanvallen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Social Engineering Security. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent PhishLine of Social Engineering Security oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Details

Omschrijving:
Social Engineering Security
Product: PhishLine, Social Engineering Security
Technologieën: Security, Security Solutions

Oplossingen

Deel deze pagina: