Data Storage Oplossingen

Bij de zoektocht naar de beste Storage Oplossing gaat het om meer dan enkel de bescherming en recovery van data, al blijft het risico van dataverlies een zorg voor menig ondernemer. Digitale informatie vormt een cruciaal component in de moderne bedrijfsvoering. De hoeveelheid data van een gemiddelde organisatie in Nederland groeit elk jaar met zo’n vijftig tot honderd procent. Dit komt omdat er steeds meer gedigitaliseerd wordt. Hiernaast worden de wettelijke eisen ten aanzien van een digitaal archief ook steeds belangrijker en moeten de kosten wel binnen de perken blijven.

Alle informatie dient opgeslagen te worden en veelal moeten deze gegevens 24 uur per dag toegankelijk zijn. Geen toegang hebben tot deze informatie is geen optie meer. Bij downtime als gevolg van niet beschikbare data of zelfs verlies van data lopen de kosten flink op en kunnen de gevolgen voor een onderneming desastreus zijn.

BlackIP levert en implementeert een grote diversiteit aan Storage oplossingen.

Wij matchen uw behoefte aan de juiste storage technologieën en technieken. Elke storage oplossing is maatwerk en hangt af van uw bestaande ICT infrastructuur, organisatie en toekomstplannen. Ons uitgangspunt is dat uw kostbare data veilig wordt gesteld en dat u na een eventueel calamiteit snel weer verder kunt. BlackIP adviseert u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze storage consultants, of bekijk de verschillende categorieën voor meer informatie.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Data Storage Oplossingen. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Oplossingen

Details

Bedrijf: BlackIP
Technologieën: Storage Solutions
Deel deze pagina: