Core Networking Oplossingen

BlackIP heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen, uitrollen, beheren en onderhouden van diverse netwerk omgevingen. Door zaken als IP Telefonie, voice en video, steeds grotere bestanden en groeiende gebruikerseisen gaat er steeds meer traffic over een netwerk en wordt er in de hedendaagse bedrijfsomgeving meer en meer van de netwerkinfrastructuur en de capaciteit verwacht. Voor ieder bedrijf moet de netwerkinfrastructuur boven alles betrouwbaar en veilig zijn. Verder moet de omgeving eenvoudig en centraal te benaderen en te beheren zijn, waarbij natuurlijk de connectiviteit en performance optimaal is. In zo’n omgeving zijn de BlackIP Network Solutions van cruciaal belang om het beste uit uw omgeving te halen.

BlackIP brengt uw doelstellingen in kaart en zoekt samen met u naar de best mogelijke oplossingen. Wij adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste hard – en software keuzes en begeleiden bij zowel de kleinere als de grotere complexere implementaties. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze network consultants om te kijken hoe wij uw IT omgeving kunnen optimaliseren, of bekijk de verschillende oplossingscategorieën voor meer informatie.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Core Networking Oplossingen. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Application Delivery of Barracuda Link Balancer oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Oplossingen

Details

Deel deze pagina: