Cloud Security

BlackIP is sinds jaar en dag gespecialiseerd in security oplossingen voor uw IT-infrastructuur. Denk hierbij aan diensten als firewalling, webfiltering, endpoint security en SSL VPN. Sinds de doorbraak van cloudtechnologie kunt u bij BlackIP ook terecht voor al uw cloud security oplossingen.

Cloud Security van Barracuda

Door gebruik te maken van Barracuda oplossingen beveiligt u uw cloudomgeving en cloudapplicaties optimaal tegen bedreigingen. Daarnaast bieden wij Barracuda Software as a Service (SaaS) oplossingen voor de beveiliging van uw email, websecurity en filesharing. Dankzij Barracuda Essentials for Office 365 beschermt u zelfs uw gehele Office 365 omgeving met slechts 1 oplossing.

Constante monitoring van uw cloudomgeving

Met vulnerability scanning van Guardian360 zorgt u ervoor dat uw (cloud) netwerkomgeving contstant gescand wordt op kwetsbaarheden. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw cloudnetwerk binnendringen dan slaat Guardian360 Canary een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Cloud Security. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Oplossingen

Details

Omschrijving:
Wireless oplossingen
Technologieën: Cloud, Security
Deel deze pagina: