Single Sign-On

Single Sign-On

VEILIGE SINGLE SIGN-ON OPLOSSING

Met OneLogin's single sign-on portal hoeven gebruikers slechts 1 keer in te loggen om toegang te krijgen tot hun webapplicaties in de cloud. Het single sign-on portal van OneLogin wordt beschermd door een firewall en is toegankelijk via desktop, smartphone en tablet.  Daarnaast dient er gebruik te worden gemaakt van OneLogin's policy-based wachtwoordbeveiliging en multi-factor authenticatie om ervoor te zorgen dat enkel geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot gevoelige gegevens.

MEERDERE LOGIN'S VANUIT 1-KLIK / 1-WACHTWOORD

Het single sign-on systeem van OneLogin stelt u in staat om een onbeperkt aantal logins te creëren voor dezelfde soort webapplicaties. Of u nu vijf WordPress-sites of twee Google-accounts beheert, OneLogin maakt ze beschikbaar via slechts 1 klik - met 1 wachtwoord

SOCIAL SIGN-IN (SIP - SOCIAL IDENTITY PROVIDER)

Social-authenticatie laat eindgebruikers aanmelden bij OneLogin met behulp van hun Social Identity Provider van diensten als Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter. Dit zorgt voor een meer gestroomlijnde ervaring, omdat gebruikers hierdoor geen OneLogin-wachtwoord hoeven aan te maken om toegang te krijgen tot al hun apps in de OneLogin SSO portal. 

SECURE SINGLE SIGN-ON VOOR ENTERPRISES

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Single Sign-On. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van OneLogin oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

OneLogin

Details

Bedrijf: OneLogin
Omschrijving:
Single Sign-On
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: