Cloud Directory

Cloud Directory

Cloud Directory

Stop met van het beheren van on-premise mappen en bestanden. OneLogin is te gebruiken als beveiligde map in de cloud waarmee u, dankzij de intuïtieve webbased interface, eenvoudig bestanden en toegangscontrole tot deze bestanden kunt beheren. Op deze manier bepaalt u eenvoudig wie toegang heeft tot welke mappen en bestanden. Daarnaast hebben geautoriseerde gebruikers altijd en overal toegang tot de cloud directory.

Directory Integratie

OneLogin stelt u in staat om gebruikers te synchroniseren met verschillende directories, zoals Active Directory, LDAP, Workday en Google Apps. De integratie met Active Directory synchroniseert gebruikers realtime en ondersteunt meerdere domeinen via een enkele connector.

Realtime Synchronisatie

Wanneer u Active Directory of Google Apps gebruikt om uw gebruikers bij te houden, wordt de vertraging tussen aanpassingen in deze systemen en updates in afhankelijke applicaties cruciaal. OneLogin synchroniseert gebruikers in realtime, wat betkent dat aanpassingen in Active Directory of Google Apps via OneLogin direct worden doorgevoerd naar andere webapplicaties. Realtime synschronisatie maakt onboarding efficiënter en zorgt ervoor dat eventuele ongeautoriseerde gebruikers direct uitgesloten kunnen worden.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Cloud Directory. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van OneLogin oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent onze oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

OneLogin

Details

Bedrijf: OneLogin
Omschrijving:
Cloud Directory
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: