OneLogin - Unified Identity Management

OneLogin vereenvoudigt Identity & Access Management (IAM) voor een efficiëntere en veiligere organisatie. OneLogin levert een Identity as a Service (IDaaS) oplossing in de cloud welke reeds door duizenden organisaties wordt gebruikt.

Veilige Single Sign-On Oplossing

Met OneLogin's single sign-on portal hoeven gebruikers slechts 1 keer in te loggen om toegang te krijgen tot hun webapplicaties in de cloud. Het single sign-on portal van OneLogin wordt beschermd door een firewall en is toegankelijk via desktop, smartphone en tablet.  Daarnaast dient er gebruik te worden gemaakt van OneLogin's policy-based wachtwoordbeveiliging en multi-factor authenticatie om ervoor te zorgen dat enkel geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot gevoelige gegevens.

Krachtige Multi-Factor Authenticatie

Dankzij de krachtige multi-factor authenticatie van OneLogin zijn uw wachtwoorden optimaal beschermd tegen diefstal. Hiermee voorkomt u dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens en wachtwoorden. Authenticatie op basis van het gebruiksbeleid maakt het mogelijk om verschillende beveiligingsniveau's in te stellen.

 

Cloud Directory

Stop met van het beheren van on-premise mappen en bestanden. OneLogin is te gebruiken als beveiligde map in de cloud waarmee u, dankzij de intuïtieve webbased interface, eenvoudig bestanden en toegangscontrole tot deze bestanden kunt beheren. Op deze manier bepaalt u eenvoudig wie toegang heeft tot welke mappen en bestanden. Daarnaast hebben geautoriseerde gebruikers altijd en overal toegang tot de cloud directory.

Contact ons voor meer informatie over OneLogin

Single Sign-On

Log slechts 1 keer in om toegang te krijgen tot meerdere webapplicaties.

Single Sign-On

Cloud Directory

Beheer uw bestanden veilig in de cloud directory  van OneLogin.

Cloud Directory

Multi-Factor Authenticatie

Optimale bescherming van uw bestanden en bedrijfsgegevens.

Multi-Factor Authenticatie

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper