Word geen Ransomware-slachtoffer

Ransomware is niet meer weg te denken. Barracuda's multi-layered beveiligingen beschermt uw gegevens (en uw geld).

Lees meer


Barracuda Exchange Threat Scanner

INTRODUCTIE EXCHANGE THREAT SCANNER

Lees meer
Barracuda Ransomware checklist, beveiliging tegen Petya!

De tweede grote CyberSecurity aanval van het jaar heeft begin deze week zijn slag geslagen. Verschillende experts hebben de naam Petya ransomware verbonden aan dit type ransomware.

Lees meer


Clavister beschermt tegen GoldenEye/PetyaWrap, een ransomware aanval op ‘critical infrastructure’

Clavister heeft via hun strategische partner een variant van de globale ransomware campagne ‘GoldenEye’ in kaart gebracht. De eerste informatie laat zien dat deze nieuwe aanval goed past in de ‘GoldenEye ransomware family’ en dat deze zeer waarschijnlijk een ‘worm’ bevat.

Lees meer


Datalek Barracuda

Email Threat Scan – Bescherm jou Office 365 omgeving

De hoeveelheid advanced threats is aan het stijgen en beïnvloed bedrijven van elk formaat. APT’s zijn geavanceerde aanvallen ontworpen om traditionele email security filters the ontwijken en zo bedrijfsnetwerken te infiltreren en gevoelige en waardevolle data te stelen.

Lees meer
CensorNet Web Security

Spam is weer helemaal terug van weggeweest

Spam is weer terug van weggeweest en is bezig met een flinke comeback als een bedreiging voor uw netwerk, en is een belangrijke drager voor spear phishing, ransomware en bots aanvallen. En de cijfers in het ACR (Annual Cybersecurity Report) van 2017 liegen er niet om.

Lees meer


Clavister

Nokia Networks geeft Clavister eerste order voor virtuele beveiligingsoplossing

Clavister maakt bekend dat het de eerste order van Nokia Networks heeft ontvangen voor zijn geavanceerde virtuele beveiligingsoplossing. Deze order houdt verband met een eerste regionale implementatie door Nokia die is bedoeld ter bescherming van het netwerk van een grote West-Europese operator.  

Lees meer


Ruil uw bestaande Firewall in!

Uw oude firewall is geld waard! Indien u nu besluit uw oude firewall in te ruilen voor de Volvo onder de firewalls: Clavister – dan biedt BlackIP in samenwerking met Clavister een heel interessant inruilvoordeel.

Lees meer


Maak kennis met Onelogin

Meld je aan voor de Onelogin partner training sessie! We beginnen met een Onlogin overview sessie gevolgd door een Deep Dive technical sessie waarbij alle ins- en outs worden behandeld om succesvol Onelogin in te zetten. 

Lees meer


MX-Relay : Spam is terug

Spam is bezig met een verassende comeback als een bedreiging voor uw netwerk, en is een belangrijke drager voor aanvallen als spear phishing, ransomware en bots geworden. In 2010, zagen we rond de 5K spamberichten per seconde verzonden worden. In de afgelopen 5 jaar was dat aantal ongeveer 1,5K. In 2014 was dit 2K en is inmiddels gestegen tot 3K per seconden in 2016.

Lees meer


Besparen op uw Barracuda Spamfilter?

Verloopt binnenkort uw Barracuda Spamfilter en wilt u eens kijken naar een flinke besparing hierop? Vraag dan eens een concurrenrende offerte aan van onze managed spam firewall oplossing op basis van Barracuda en komt te weten wat u kunt besparen.

Lees meer


Beveiliging tegen spam in Office 365

Van toepassing op: Office voor bedrijven Office 365 voor beheerders. Maakt u zich zorgen over te veel spam in Office 365? Met deze optie kunt u spam in Office 365 voorkomen. We hebben bij MX-Relay meerdere spamfilters ingebouwd.

Lees meer


Barracuda Networks

Barracuda biedt Nextgen Firewall via Google Cloud

Barracuda’s Nextgen Firewall is per direct beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform op basis van een bring your own license (byol)-model. De Barracuda NextGen Firewall is ontwikkeld voor gedistribueerde netwerken en biedt beveiligings- en beheermogelijkheden voor cloud- en hybride omgevingen.

Lees meerOneLogin logo

See the Power of OneLogin in Action

30 minute Product Tour on the 21st December at 6pm CET  

Lees meer


Clavister

Clavister introduceert nieuwe reeks van wireless access gateways

WiFi Access Gateways van Clavister helpen aanbieders van draadloze netwerken met het optimaliseren en beveiligen van hun draadloze netwerken

Lees meer


Webinar : Watchful-Behavior biometrics - The silent revolution in digital fingerprinting

Watchful-Behavior biometrics - The silent revolution in digital fingerprinting Wed, Nov 16, 2016 16:00 - 16:30      

Lees meer


MX-Relay waarschuwt : Pas op voor valse T-Mobile emails met ransomware.

Sinds vanmiddag is er een nieuwe phishing/randsomware email in omloop dit keer afkomstig van T-Mobile. 

Lees meer


Guardian360

Hacker Alert nu uitgebreid met Canary Tokens

Hacker Alert nu uitgebreid met Canary Tokens

Lees meer


Tot 40% korting op uw oude NG firewall

Ruil nu jouw oude Barracuda NG firewall om en ontvang tot 40% korting op het nieuwste model van Barracuda.       Betreft de volgende Barracuda NG Firewalls modellen:

Lees meer


MX-Relay : Pas op voor valse ziggo emails met ransomeware

MX-Relay : Pas op voor valse ziggo emails met ransomeware. Op dit moment is er een grote aanval met ransomeware bezig. Het gaat om e-mails die zogenaamde facturen van Ziggo bevatten. Het gaat om TorrentLocker-ransomware.

Lees meer