Wireless as a Service

Een volledig gemanaged WiFi-netwerk, dit is Wireless as a Service (WaaS) van BlackIP. Op jouw locatie bevinden zich enkel access points, die tevens beheerd worden door BlackIP. Met Wireless as a Service beschikt u overal over de zekerheid van een connectie tot internet. Deze dienst heeft een eenvoudig model, is modulair en daarom goed te budgetteren.

Hoe werk Wireless as a Service van BlackIP?

BlackIP maakt voor de WaaS service gebruik van de hoogwaardige technologie van IgniteNet. De benodigde controllingfuncties van het WiFi-netwerk worden door de manager verzorgd. De access points op jouw locatie(s) worden via een beveiligde internetverbinding verbonden met de manager. Mocht de internetverbinding om een bepaalde reden tijdelijk niet beschikbaar zijn dan draait het WiFi-netwerk gewoon door met de laatst bekende configuratie.

Deze WaaS dienst is inclusief support, rapportages, changes, garantie en vervanging bij defecten on-site. De beheerders van BlackIP houden zich bezig met het bijwerken van configuraties, het vernieuwen van licenties en het testen en uitrollen van patches. Indien onze specialisten een risico of een mogelijke verbetering constateren, voeren zij deze direct door. Zo profiteer je optimaal van de bij BlackIP aanwezige kennis en ervaring.

Waarom Wireless as a Service?

BlackIP werkt samen met de topspelers binnen ICT, zo ook met Ignitenet. Stabiliteit, betrouwbaarheid, intelligentie en beschikbaarheid zijn kenmerken van de technieken van Ignitenet. Ook op marketinggebied is veel informatie uit de data te genereren. Denk hierbij aan fysiek bezoekverkeer en statistieken op jouw locatie, koppelingen met Social voor meer volgers en meer.

Belangrijkste voordelen WaaS:

  • Geen investering in apparatuur (WiFi access points & controllers)
  • Altijd geconnecteerd
  • Beheer en monitoring door BlackIP
  • Hoog beveiligingsniveau
  • Integratie met andere BlackIP services
  • Support door experts
  • Inzicht door het maandelijkse prijsmodel

BlackIP biedt heldere afspraken middels haar SLA. Geniet van het beste van twee werelden: Het betrouwbare platform van IgniteNet met de kennis en prettige dienstverlening van BlackIP.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Wireless as a Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Wireless as a Service of Wifi as a Service oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Managed Services

Details

Bedrijf: BlackIP
Omschrijving:
Wireless as a Service
Product: Wireless as a Service, Wifi as a Service
Technologieën: Network, Network Solutions, Networking
Deel deze pagina: