Managed Webfilter Service

Controle over het internetgebruik van personeel, studenten en kinderen

Het internet is niet meer weg te denken in de wereld van nu, maar kent naast een onmisbare bron van gegevens ook een negatieve kant; misbruik, cyberpesten, virussen en malware. Daarnaast is arbeidsproductiviteit ook een aandachtspunt geworden op de werkvloer en op school.

Managed Webfilter biedt de juiste tooling om een veilige internet ervaring te bieden aan alle medewerkers van de organisatie, waarbij u snel en effectief de controle hebt over alle aspecten rond internet- en applicatietoegang. Reeds vertrouwd door honderden organisaties, van het MKB tot educatieve- en zorginstellingen en lokale en nationale overheden. 

BlackIP biedt u het antwoord door te voorzien in volledige flexibiliteit en transparantie in het gebruik van internet op de werkvloer, scholen en binnen zorginstellingen. De Managed Webfilter Service van BlackIP is door haar unieke proxy-vrije benadering eenvoudig inzetbaar voor omgevingen van 10 tot 10.000 devices, als een on-premise oplossing of als een hybrid-cloud variant met een eenvoudige prijsstructuur.

Managed Webfilter van BlackIP biedt u:

Netwerk Beveiliging
De Managed Webfilter Service van BlackIP biedt bescherming tegen online bedreigingen. 85% van de virussen en andere malware komen via internet, denk hierbij aan SEO poisoning, besmette nieuwspagina’s en dubieuze websites met spyware.

Continuiteit, beschikbaarheid en aansprakelijkheid
Met de Managed Webfilter kunt u internet aanbieden en tevens altijd voldoen aan de bedrijfspolicy.

Verhoogde arbeidsproductiviteit
Met de Webfilter van BlackIP krijgt u controle over het internet- en applicatiegebruik van personeel. Tegengaan van online winkelen tijdens werktijden is hiervan een belangrijke om de arbeidsproductiviteit te verhogen. 

Antwoord op de Meldplicht datalekken
Vanaf 2016 dient elke organisatie een security officer aangewezen te hebben die een eventueel datalek kan opsporen en melden. Daarnaast dient iedereen die diensten verleend aan de zorgsector te voldoen aan de NEN7510 certificering. Deze voorziet in het feit dat ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen een veilige internetverbinding kennen gezien de gevoelige informatie van Elektronische Patienten Dossiers (EPD's).

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Managed Webfilter Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Webfilter of Webfilter as a service oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Managed Services

Details

Bedrijf: BlackIP, CensorNet
Omschrijving:
Managed Webfilter
Product: Webfilter, Webfilter as a service, Managed Webfilter
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: