Managed Secure Backup Service

Een back-up voorziening is de basis voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Uw back-up moet goed geregeld zijn op het moment dat er een bestand of een complete server verloren is gegaan. Secure Backup Service biedt een zeer solide back-up oplossing waarmee de continuïteit van uw bedrijfsvoering is gewaarborgd. Dit in de vorm van een abonnement zonder grote eenmalige investeringen. Specialisten verzorgen installatie en dagelijkse controle van uw back-up, en u ontvangt rapportage waardoor u weet dat alles goed geregeld is. Secure Backup Service biedt een veilige hybride oplossing van Barracuda Networks bij u op kantoor met synchronisatie naar een data center in Nederland; hiermee biedt de oplossing de zekerheid die u verlangt. Met Secure Backup Service beschikt u over een hoogwaardige oplossing met support van specialisten.

Onbezorgde en volledige backup van al uw belangrijke data

Heeft u een eigen back-up server van Barracuda Networks, en zoekt u Nederlandse hosting voor uw data? Secure Back-up Service biedt de mogelijkheid uw lokale unit te laten repliceren naar onze servers. Bekijk de prijzen voor deze dienst hier.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Managed Secure Backup Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent SBS (Secure Backup Service) oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Managed Services

Details

Bedrijf: BlackIP
Omschrijving:
Secure Backup Service - SBS
Product: SBS (Secure Backup Service)
Technologieën: Backup, Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: