Managed CloudGen Firewall: All-Inclusive dienst van BlackIP

Managed CloudGen Firewall van BlackIP is speciaal ontworpen en gebouwd voor de cloud infrastructuur van uw organisatie. Met de geavanceerde technologie van Barracuda in combinatie met de service van BlackIP kunt u het hoogste beveiligingsniveau voor uw netwerken realiseren. Denk maar aan de bescherming tegen netwerkinbraken en geavanceerde bedreigingen zoals malware, phishing en ransomware.

De technologie van Managed CloudGen Firewall zorgt niet alleen voor de bescherming van uw cloudomgeving, maar fungeert ook als een uiterst veerkrachtige VPN-technologie met intelligent beheer van datastromen en WAN-optimalisatie mogelijkheden. Bovendien is de Barracuda beveiligingsoplossing van BlackIP makkelijk schaalbaar en is deze te implementeren op tal van locaties en applicaties.

Download direct de prijslijst Firewall as a service van BlackIP!

Voordelen Firewall as a Service

Met de Managed CloudGen Firewall van BlackIP haalt u een All-Inclusive dienst in huis. Zo worden niet alleen de nieuwste beveiligingssystemen geïmplementeerd, maar wordt tevens het beheer volledig uit handen genomen. De firewall wordt 24/7 gemonitord, waardoor uw organisatie altijd verzekerd is van een veilig netwerk. Heeft u direct hulp of advies nodig? BlackIP staat voor u klaar! U krijgt bij de service namelijk toegang tot een exclusieve support telefoonlijn.

De voordelen van FaaS:

  • Volledig beheerd door Barracuda
  • Geen aanschafkosten en een vast maandbedrag
  • Geavanceerde bedreigingsbescherming, antivirus en IDS / IPS bescherming tegen spyware
  • Volledige SD-WAN-mogelijkheden inbegrepen: slimmere verkeersregeling en betere prestaties van uw netwerk.
  • Intelligente verkeersregeling geeft prioriteit aan kritieke systeemprestaties
  • Template-gebaseerde configuratie voor snelle installatie
  • Pre-installatie controle en implementatie inbegrepen
  • Kennisgeving van eventuele getraceerde bedreigingen en de oplossing ervan
  • Meldingen van communicatiestoringen van apparatuur op locatie aan ons team

We bepalen samen met u welk servicepakket het meest geschikt is voor uw organisatie. Alle onderdelen van Firewall as a service worden in het vaste maandbedrag opgenomen en u betaalt bij ons geen aanschafkosten. Zo komt u bij de IT-oplossingen van BlackIP nooit voor verrassingen te staan.