Backup as a Service

Backup as a Service is een disk-to-cloud-dienst. Alle backups worden gemaakt naar de cloud. Om verlies van bedrijfskritische data te voorkomen en de businesscontinuïteit van jouw organisatie op kostenefficiënte wijze te garanderen, biedt BlackIP je deze dienst.

Je betaalt een maandelijkse vergoeding voor de dienst, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid data. Groei je naar meer data dan wordt de vergoeding vanaf het moment van omzetting aangepast.

Hoe werkt Backup as a Service (Baas)?

Jouw data wordt met 256 bits encryptie opgeslagen op de lokale appliance. Samen met jou doen we desgewenst de configuratie. Vervolgens wordt deze data door middel van 128 bits encryptie via een beveiligde SSL-tunnel naar onze cloud geschreven. Ons datacenter is een van de meest geavanceerde van Nederland en beschikt over alle certificaten en veiligheidsmaatregelen die nodig zijn.

Je betaalt een maandelijkse vergoeding, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid data, voor de Backup as a Service dienst. Groei je naar meer data, dan wisselen we de appliancekosteloos voor je om en zetten we de data over. Daarnaast krijg je een nieuwe, grotere appliance en meer ruimte in de cloud. Je vergoeding wordt vanaf het moment van omzetting aangepast.

Waarom Backup as a Service?

BlackIP werkt samen met de topspelers binnen ICT, zo ook het Colocenter-datacenter in Zoetermeer waar jouw data veilig wordt opgeslagen. 

Belangrijkste voordelen BaaS:

  • Complete oplossing inclusief software, appliance, cloud storage, implementatie en beheer.
  • Je data wordt opgeslagen in de Nederlandse cloud.
  • 24/7 monitoring
  • Data deduplicatie
  • Controle op backups en directe actie bij issue.
  • Inclusief telefonisch support (1e lijns)
  • Inclusief rapportages, op verzoek op perdiodieke basis.
  • Betrouwbare opslag in datacenter Colocenter te Zoetermeer.

BlackIP biedt heldere afspraken middels een Service Level Agreement (SLA).

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Backup as a Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Backup as a Service oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Managed Services

Details

Bedrijf: BlackIP
Omschrijving:
Backup as a Service
Product: Backup as a Service
Technologieën: Backup, Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: