Guardian360

Netwerk versnellen

Geef uw netwerk een boost. Met IgniteNet heeft u de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing om uw draadloze zakelijke netwerk op te bouwen en uit te breiden.

De eenvoudig te installeren indoor producten van IgniteNet, gekoppeld aan de optionele cloud-oplossing, zorgen ervoor dat u een compleet wireless enterprise-netwerk tot uw beschikking heeft. Met IgniteNet’s indoor producten is het eenvoudig om een wireless netwerk in te richten voor bijvoorbeeld hotels en kantoren.

Wilt u een een outdoor draadloze backhaul installeren voor uw breedband wireless network? Dan heeft IgniteNet een krachtige lijn van outdoor producten en antennes voor u. Hiermee creëert u meer dan voldoende capaciteit voor de benodigde dekking van grote omgevingen.

Kies de IgniteNet Cloud Controller optie voor het monitoren en managen van al uw draadloze devices tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het managen van de eerste twee devices is gratis en voor een gering bedrag per jaar krijgt u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal devices te monitoren en managen.

Contact ons voor meer informatie over IgniteNet

IgniteNet Wireless Solutions

BlackIP beschikt over een veelzijdig aanbod van IgniteNet WiFi- en netwerkoplossingen.

IgniteNet WiFi Solutions

IgniteNet Cloud Controller

De IgniteNet Cloud Controller is een krachtige en gemakkelijk te gebruiken cloud-managed WiFi-oplossing.

IgniteNet Cloud Controller

Cyber Security Threat Level

Updated Barracuda Cyber-Security Threat Level: 135.9 SEVERE

Managed Security Services

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist u dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phising en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Download voor meer informatie over onze diensten het gratis informatiepakket Managed Security Services.

Informatiepakket Aanvragen