Guardian360

Netwerk versnellen

Geef uw netwerk een boost. Met IgniteNet heeft u de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing om uw draadloze zakelijke netwerk op te bouwen en uit te breiden.

De eenvoudig te installeren indoor producten van IgniteNet, gekoppeld aan de optionele cloud-oplossing, zorgen ervoor dat u een compleet wireless enterprise-netwerk tot uw beschikking heeft. Met IgniteNet’s indoor producten is het eenvoudig om een wireless netwerk in te richten voor bijvoorbeeld hotels en kantoren.

Wilt u een een outdoor draadloze backhaul installeren voor uw breedband wireless network? Dan heeft IgniteNet een krachtige lijn van outdoor producten en antennes voor u. Hiermee creëert u meer dan voldoende capaciteit voor de benodigde dekking van grote omgevingen.

Kies de IgniteNet Cloud Controller optie voor het monitoren en managen van al uw draadloze devices tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het managen van de eerste twee devices is gratis en voor een gering bedrag per jaar krijgt u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal devices te monitoren en managen.

Contact ons voor meer informatie over IgniteNet

IgniteNet Wireless Solutions

BlackIP beschikt over een veelzijdig aanbod van IgniteNet WiFi- en netwerkoplossingen.

IgniteNet WiFi Solutions

IgniteNet Cloud Controller

De IgniteNet Cloud Controller is een krachtige en gemakkelijk te gebruiken cloud-managed WiFi-oplossing.

IgniteNet Cloud Controller

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U bent dan altijd up-to-date over de laatste trends in security, networking, data opslag en alles over veilig omgaan met email. Wij versturen u circa één email per maand, met alleen de informatie dat voor u relevant is.