IgniteNet Wireless Networking

Geef uw netwerk een boost. Met IgniteNet heeft u de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing om uw draadloze zakelijke netwerk op te bouwen en uit te breiden.

IgniteNet Zakelijk

De eenvoudig te installeren indoor producten van IgniteNet, gekoppeld aan de optionele cloud-oplossing, zorgen ervoor dat u een compleet wireless enterprise-netwerk tot uw beschikking heeft. Met IgniteNet's indoor producten is het eenvoudig om een wireless netwerk in te richten voor bijvoorbeeld hotels en kantoren.

IgniteNet voor Service Providers

Wilt u een een outdoor draadloze backhaul installeren voor uw breedband wireless network? Dan heeft IgniteNet een krachtige lijn van outdoor producten en antennes voor u. Hiermee creëert u meer dan voldoende capaciteit voor de benodigde dekking van grote omgevingen.

Contact ons voor meer informatie over IgniteNet

IgniteNet Cloud Controller

Kies de IgniteNet Cloud Controller optie voor het monitoren en managen van al uw draadloze devices tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het managen van de eerste twee devices is gratis en voor een gering bedrag per jaar krijgt u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal devices te monitoren en managen.

IgniteNet Draadloze Oplossingen

Alle IgniteNet WiFi oplossingen op 1 overzichtelijke pagina.

IgniteNet Producten

IgniteNet Cloud Oplossingen

Eenvoudig te gebruiken, krachtige & betaalbare cloud-managed WiFi.

IgniteNet Cloud Controller

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper