Webapplicatie Security

Bij Guardian360 is uw kritische webapplicatie optimaal beveiligd dankzij de webapplicatie security. Met Guardian360 verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data. Er wordt namelijk constant een scan uitgevoerd op vulnerabilities in uw webapplicatie, database server, webserver en andere systemen. 

Hacker Alert en Managed Security
Het kan altijd een keer mis gaan, hoe goed uw webapplicatie ook in de gaten gehouden wordt. Hierdoor heeft Guardian360 de Hacker Alert ontwikkeld. Deze Hacker Alert signaleert verdacht netwerkverkeer en brengt u direct op de hoogte, met behulp van het 24x7 opererende Security Operations Center (SOC)

PILOT AANVRAGEN

WEBAPPLICATIE BEVEILIGEN

Guardian360 neemt de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Er wordt onder andere gescand naar injectie mogelijkheden en kwetsbaarheden. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het aanroepen van data zonder authenticatie en algemene security configuratiefouten. Dankzij de veelzijdigheid van de scanners is uw webapplicatie optimaal beveiligd.

INFORMATIE- & WEBAPPLICATIE BEVEILIGING SPECIALISTEN

BlackIP en Guardian360 bestaan uit specialisten die jarenlange ervaring hebben binnen de informatiebeveiliging en webapplicatie ontwikkeling. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezit Guardian360 ook de gerenommeerde OSCP certificering. Guardian360 voert regelmatig ‘penetration testen’ uit, waarbij nieuwe kennis wordt vertaald naar de automatische scanners.

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

WEB APPLICATIE SECURITY IN DE PRAKTIJK

WEB APP BEVEILIGING PILOT

PILOT AANVRAGEN

WEB APPLICATIE SECURITY

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP, NCSC, BIG en Norea/DigiD normen.

De Compliancy audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging.

Met Webapplicatie Security zorgt u ervoor dat uw webapplicatie beveiligt is tegen indringers en hackers. Guardian360 scant constant op Vulnerabilities in uw webapplicatie, databaseserver en andere systemen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Webapplicatie Security. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Guardian360 oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Guardian360 Security Platform of Web App Security oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Guardian360

Details

Bedrijf: Guardian360
Omschrijving:
Guardian360 Webapplicatie Security
Product: Guardian360 Security Platform, Web App Security
Technologieën: Beveiliging, Security, Storage
Deel deze pagina: