Phishing as a Service

Phishing is een vorm van internetfraude. Een veelgebruikte methode van phishing is via e-mail: er is een kwaadaardige link is opgenomen in een vertrouwenwekkende e-mail. Hiermee willen kwaadwillenden uw vertrouwelijke gegevens verzamelen. Wanneer u op deze kwaadaardige link klikt, heeft de indringer toegang tot uw systeem.

Met Phishing as a Service heeft u de juiste tools in handen, waarmee u medewerkers minder snel in een phishing scam(s) trappen.

Whitepaper downloaden

Phishing awareness security

Wanneer u als organisatie geen phishing software programma wilt ontwikkelen maar wel bewustwording wilt creëren op dit onderwerp, biedt Guardian360 Phishing as a Service aan. Hierdoor zullen ontvangers minder snel in een phishing aanval trappen.

Phishing training en alerts

De Phishing as a Service is een continu proces waarbij e-mailontvangers er regelmatig aan herinnerd worden wat de gevaren zijn van phishing. Hierdoor blijft iedereen scherp en wordt er duidelijk op welke signalen zij moeten letten.

Phishing bewustwording platform

In het platform van Guardian360 zijn een aantal standaard phishing mails samengesteld. Vervolgens kunt u een aantal e-mails selecteren die voor uw organisatie relevant zijn. Guardian360 heeft hiervoor templates ontwikkeld voor zorg, overheid, accountancy, financiële dienstverlening en andere typen organisaties. Om er voor te zorgen dat ontvangers steeds een nieuwe test krijgt, worden er voortdurend nieuwe templates toegevoegd.

Een veilig netwerk? Start onze Scanner!

Voorkom dat uw collega’s slachtoffer worden van phishing

Tegenwoordig zijn de phishing attacks niet alleen doelgerichter, maar ook geavanceerder. Dagelijks ervaren organisaties (van klein tot groot) actuele bedreigingen via phishing technieken. Deze kunnen leiden tot e-mailfraude, gegevensverlies, datacorruptie en/of merkschade. Hoe u het beste kunt omgaan met deze phishing aanvallen leest nu in onze whitepaper.

Download: Whitepaper Office365 Migratie