Phishing as a Service

Phishing is een vorm van internetfraude. Een veelgebruikte methode van phishing is via e-mail: er is een kwaadaardige link is opgenomen in een vertrouwenwekkende e-mail. Hiermee willen kwaadwillenden uw vertrouwelijke gegevens verzamelen. Wanneer u op deze kwaadaardige link klikt, heeft de indringer toegang tot uw systeem. Met Phishing as a Service heeft u de juiste tools in handen, waarmee u medewerkers minder snel in een phishing scam trappen. 

DOWNLOAD WHITEPAPER

PHISHING AWARENESS SECURITY

Wanneer u als organisatie geen phishing software programma wilt ontwikkelen maar wel bewustwording wilt creëren op dit onderwerp, biedt Guardian360 Phishing as a Service aan. Hierdoor zullen ontvangers minder snel in een phishing aanval trappen.

PHISHING TRAINING & ALERTS

De Phishing as a Service is een continu proces waarbij e-mailontvangers er regelmatig aan herinnerd worden wat de gevaren zijn van phishing. Hierdoor blijft iedereen scherp en wordt er duidelijk op welke signalen zij moeten letten.

PHISHING TESTING PLATFORM

In het platform van Guardian360 zijn een aantal standaard phishing mails samengesteld. Vervolgens kunt u een aantal e-mails selecteren die voor uw organisatie relevant zijn. Guardian360 heeft hiervoor templates ontwikkeld voor zorg, overheid, accountancy, financiële dienstverlening en andere typen organisaties. Om er voor te zorgen dat ontvangers steeds een nieuwe test krijgt, worden er voortdurend nieuwe templates toegevoegd.

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

GUARDIAN360 WHITEPAPER PHISHING

WHITEPAPER DOWNLOADEN

WAAROM?

Steeds meer consumenten en bedrijven ontvangen nepmails (phishingmails, valse e-mails) waarin criminelen zich voordoen als een overheidsinstelling, bank of bedrijf. Soms word u ook telefonisch benaderd of via uw website. 

Train uw medewerkers waarop ze moet letten om geen slachtoffer te worden van 'phishing' met onze Phishing as a Service.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Phishing as a Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Guardian360 oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Guardian360 Security Platform of Phishing as a Service oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Guardian360

Details

Bedrijf: Guardian360
Omschrijving:
Guardian360 Phishing as a Service
Product: Guardian360 Security Platform, Phishing as a Service, Anti Phishing
Technologieën: Beveiliging, Security, Storage
Deel deze pagina: