Pentest Security

Met het Guardian360 pentest security abonnement worden er periodieke testen uitgevoerd door een ethisch hacker om configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden op te sporen. Guardian360 maakt het voor uw organisatie inzichtelijk of bepaalde problemen leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

Ethical Hacking

Onze ethische hackers scannen uw systemen zorgvuldig op kwetsbaarheden en mogelijke zwakke plekken. Met soortgelijke methodes die een kwaadwillende hacker gebruikt. Hiermee leggen wij gevaren bloot waar kwaadwillenden uw IT-netwerk kunnen binnendringen.

Deze resultaten worden aan u teruggekoppeld zodat u noodzakelijke maatregelen kunt nemen voor een betere beveiliging van uw systemen, platformen, websites of automatisering.

Pilot aanvragen

Pentest Security voor een betere beveiliging

Met het abonnement van Guardian360 kunt uw organisatie ervoor kiezen om het urentegoed jaarlijks in te zetten voor een veelomvattende pentest. Zo kan het urentegoed ook verdeeld worden, wanneer er bijvoorbeeld een wijziging in het netwerk plaatsvindt of er een nieuwe applicatie live gezet wordt. De pentester zal na een handmatige pentest een rapport aanleveren, waarin duidelijk wordt wat de bevindingen, motivatie en aanbevelingen zijn.

Hoogste norm in pentesting security

De Pentest Security services van Guardian360 worden steeds door een andere ethisch hacker uitgevoerd. Hierdoor is de kans groter dat problemen gevonden worden en wordt tunnelvisie voorkomen.

Penetratietesten, scanning en complaincy

Binnen deze dienst van Guardian360 worden de Network Audits en Webapplicatie Security ingezet. Naast dat de configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden in kaart worden gebracht, wordt de compliancy binnen de Compliancy module van Guardian360 ook duidelijk.

Pentest abonnement:

  • Webscanning per url, compliancy en penetratietesten.
  • Scanning kantoorautomatisering, compliancy en penetratietesten.

Binnen deze dienst van Guardian360 worden de Network Audits en Netwerk Vulnerability Scanner ingezet. Naast dat de configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden in kaart worden gebracht, wordt de compliancy binnen de Compliancy module van Guardian360 ook duidelijk.

Een veilig netwerk? Start onze Scanner!