Pentest Abonnement

Met het Guardian360 pentest abonnement worden er periodieke testen uitgevoerd door een ethisch hacker om configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden op te sporen. Guardian360 maakt het voor uw organisatie inzichtelijk of bepaalde problemen leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

PILOT AANVRAGEN

PENTESTING WANNEER U WILT

Met het abonnement van Guardian360 kunt uw organisatie ervoor kiezen om het urentegoed jaarlijks in te zetten voor een veelomvattende pentest. Zo kan het urentegoed ook verdeeld worden, wanneer er bijvoorbeeld een wijziging in het netwerk plaatsvindt of er een nieuwe applicatie live gezet wordt. De pentester zal na een handmatige pentest een rapport aanleveren, waarin duidelijk wordt wat de bevindingen, motivatie en aanbevelingen zijn.

VERSCHILLENDE PENTESTERS MET GUARDIAN360

De pentesten van Guardian360 worden steeds door een andere ethisch hacker uitgevoerd. Hierdoor is de kans groter dat problemen gevonden worden en wordt tunnelvisie voorkomen. 

SCANNING, COMPLIANCY & PENETRATIETESTEN

Binnen deze dienst van Guardian360 worden de Network Audits en Webapplicatie Security ingezet. Naast dat de configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden in kaart worden gebracht, wordt de compliancy binnen de Compliancy module van Guardian360 ook duidelijk.

Pentest abonnement:

  • Webscanning per url, compliancy en penetratietesten.
  • Scanning kantoorautomatisering, compliancy en penetratietesten.

Binnen deze dienst van Guardian360 worden de Network Audits en Netwerk Vulnerability Scanner ingezet. Naast dat de configuratiefouten, kwetsbaarheden en zwakke wachtwoorden in kaart worden gebracht, wordt de compliancy binnen de Compliancy module van Guardian360 ook duidelijk.

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

PENTEST ABONNEMENT PILOT

PILOT AANVRAGEN

ETHISCHE HACKER

Onze ethische hackers scannen uw systemen zorgvuldig op kwetsbaarheden en mogelijke zwakke plekken. Met soortgelijke methodes die een kwaadwillende hacker gebruikt. Hiermee leggen wij gevaren bloot waar kwaadwillenden uw IT-netwerk kunnen binnendringen.

Deze resultaten worden aan u teruggekoppelt zodat u noodzakelijke maatregelen kunt nemen voor een betere beveiliging van uw systemen, plaformen, websites of automatisering.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Pentest Abonnement. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Guardian360 oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Guardian360 Security Platform of Pentest oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Guardian360

Details

Bedrijf: Guardian360
Omschrijving:
Guardian360 Pentest Abonnement
Product: Guardian360 Security Platform, Pentest, Penetratie Testing, Ethisch Hacker
Technologieën: Beveiliging, Security
Deel deze pagina: