Hacker Alert

De meeste organisaties hebben waarschijnlijk al een aantal maatregelen getroffen betreft cybersecurity zoals: een anti-virus installatie, een firewall en het gebruik maken van een online backup.

Ondanks al deze maatregelen, blijft de kans altijd aanwezig dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt. Hierdoor bieden BlackIP en Guardian360 een tweetal oplossingen aan voor hacker alert: de Guardian360 Canary en Guardian360 Canary Tokens.

Pilot aanvragen

Hacker Alert met de Guardian360 Canary

De Guardian360 Canary fungeert als bewegingssensor in uw netwerk. Deze Hacker Alert signaleert verdacht netwerkverkeer en brengt u direct op de hoogte, met behulp van het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC). De meldingen worden zichtbaar gemaakt in het Guardian360 dashboard. Zo krijgt u inzicht in relevante informatie van de indringer zoals poort, ip-adres, het gebruikte protocol en de ingevoerde gegevens.

+5 tips om datalek risico’s te verkleinen

Tips en handvatten om risico op een datalek te verkleinen leest u in deze whitepaper. Ga aan de slag met de bewustwording van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en vergroot de digital awareness rondom datalekken (en hoe deze te voorkomen).

Download: Whitepaper Risico’s Verkleinen Datalekken

Hacker Alert installatie

Er zijn slechts een paar gegevens van u nodig om de Guardian360 Canary veilig te kunnen configureren. Deze gegevens worden virtueel of fysiek overgedragen en in uw netwerk geplaatst. De Canary zet een beveiligde verbinding op met het Guardian360 platform, waarna Guardian360 zorgt voor de noodzakelijke updates en patches.

Geavanceerde hacker detectie

De Canary Tokens van Guardian360 bieden een nog uitgebreidere detectie binnen uw netwerk en applicatie. Er worden unieke tokens gegenereerd voor uw organisatie waardoor het mogelijk is om datalekken nog sneller te detecteren.

Deze Canary tokens kunnen bijvoorbeeld verwerkt worden in:

  • Database server
  • Uw website
  • LinkedIn-account van een nep werknemer
  • Word/PDF documenten op een netwerk share
Een veilig netwerk? Start onze Scanner!

Hacker Alert in de praktijk

Ontdek direct alle mogelijkheden van de Guardian360 Hacker Alert en vraag om een gratis pilot of informeer bij ons over de prijzen.