Hacker Alert

De meeste organisaties hebben waarschijnlijk al een aantal maatregelen getroffen betreft cybersecurity zoals: een anti-virus installatie, een firewall en het gebruik maken van een online backup. 

Ondanks al deze maatregelen, blijft de kans altijd aanwezig dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt. Hierdoor bieden BlackIP en Guardian360 een tweetal oplossingen aan voor hacker alert: de Guardian360 Canary en Guardian360 Canary Tokens.

PRIJS AANVRAGEN HACKER ALERT

WAT IS GUARDIAN360 CANARY?

De Guardian360 Canary fungeert als bewegingssensor in uw netwerk. Deze Hacker Alert signaleert verdacht netwerkverkeer en brengt u direct op de hoogte, met behulp van het 24x7 opererende Security Operations Center (SOC). De meldingen worden zichtbaar gemaakt in het Guardian360 dashboard. Zo krijgt u inzicht in relevante informatie van de indringer zoals poort, ip-adres, het gebruikte protocol en de ingevoerde gegevens.

INSTALLATIE GUARDIAN360 CANARY

Er zijn slechts een paar gegevens van u nodig om de Guardian360 Canary veilig te kunnen configureren. Deze gegevens worden virtueel of fysiek overgedragen en in uw netwerk geplaatst. De Canary zet een beveiligde verbinding op met het Guardian360 platform, waarna Guardian360 zorgt voor de noodzakelijke updates en patches.

WAT IS DE GUARDIAN360 CANARY TOKENS?

De Canary Tokens van Guardian360 bieden een nog uitgebreidere detectie binnen uw netwerk en applicatie. Er worden unieke tokens gegenereerd voor uw organisatie waardoor het mogelijk is om datalekken nog sneller te detecteren. 

Deze Canary tokens kunnen bijvoorbeeld verwerkt worden in: 

  • Database server
  • Uw website
  • LinkedIn-account van een nep werknemer
  • Word/PDF documenten op een netwerk share

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

GUARDIAN360 HACKER ALERT IN DE PRAKTIJK

HACKER ALERT

PRIJS AANVRAGEN

WAAROM HACKER ALERT?

Ontdek direct alle mogelijkheden van de Guardian360 Hacker Alert en vraag onze prijslijst aan.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Hacker Alert. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Guardian360 oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Guardian360 Security Platform of Hacker Alert oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Guardian360

Details

Bedrijf: Guardian360
Omschrijving:
Guardian360 Hacker Alert
Product: Guardian360 Security Platform, Hacker Alert
Technologieën: Beveiliging, Network, Network Solutions, Networking, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: