Cyberrisico Verzekering

Het is voor veel bedrijven nog onduidelijk wat er moet gebeuren om bepaalde risico’s af te dekken, en wat de kosten hiervan zijn. Guardian360 biedt daarom een Cyberrisico Verzekering aan. Hiermee worden uw webapplicaties en uw IT-omgeving continu gemonitord op alle kwetsbaarheden. De ‘Canary’ van Guardian360 slaat alarm wanneer een indringer of hacker uw netwerk probeert binnen te komen.

Cyberrisico verzekering offerte aanvragen

Cyberrisico verzekering

De cyberrisico verzekering biedt dekking voor:

  • Extra bedrijfskosten: onderhandeling met toezichthoudende instanties, extra communicatie, expertise, PR, onderzoeks- en opsporingskosten
  • Reconstructie: snel herstel van defecte data of systemen
  • Aansprakelijkheid: inbreuk op gegevens bescherming
  • Bedrijfsschade: voor gederfde omzet
  • Cybercoach: 24/7 toegang tot technische en juridische ondersteuning

Bewustwording van Cyberrisico’s

Alles begint met bewustwording van het cyberrisico voor uw bedrijf en daarnaast met het uitrollen van preventieve maatregelen zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Met de Cyberrisico Verzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevens diefstal en cyber-aanvallen.

Gratis uw cyberrisico’s verzekeren kan met Guardian360. Wanneer u als klant aan bepaalde eisen voldoet, biedt Guardian360 haar klanten deze verzekering gratis aan. Als u niet aan deze eisen voldoet, dan kunt u via Guardian360 extra korting krijgen op de premie. Meer weten? BlackIP zoekt het voor u uit, neem contact met ons op en wij regelen voor u de rest.

Een veilig netwerk? Start onze Scanner!