Cyberrisico Verzekering

Het is voor veel bedrijven nog onduidelijk wat er moet gebeuren om bepaalde risico’s af te dekken, en wat de kosten hiervan zijn. Guardian360 biedt daarom een Cyberrisico Verzekering aan. Hiermee worden uw webapplicaties en uw IT-omgeving continu gemonitord op alle kwetsbaarheden. De ‘Canary’ van Guardian360 slaat alarm wanneer een indringer of hacker uw netwerk probeert binnen te komen.

CYBERRISICO VERZEKERING AANVRAGEN

VOORDELEN CYBERRISICO VERZEKERING

De cyberrisico verzekering biedt dekking voor:

  • Extra bedrijfskosten: onderhandeling met toezichthoudende instanties, extra communicatie, expertise, PR, onderzoeks- en opsporingskosten
  • Reconstructie: snel herstel van defecte data of systemen
  • Aansprakelijkheid: inbreuk op gegevens bescherming
  • Bedrijfsschade: voor gederfde omzet
  • Cybercoach: 24/7 toegang tot technische en juridische ondersteuning

GRATIS CYBERRISICO VERZEKERING

Gratis uw cyberrisico's verzekeren dat kan met Guardian360. Wanneer u als klant aan bepaalde eisen voldoet, biedt Guardian360 haar klanten deze verzekering gratis aan. Als u niet aan deze eisen voldoet, dan kunt u via Guardian360 extra korting krijgen op de premie. Meer weten? BlackIP zoekt het voor u uit, neem contact met ons op en wij regelen voor u de rest.

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

CYBERRISICO VERZEKERING AANVRAGEN

OFFERTE AANVRAGEN

CYBERRISICO VERZEKEREN?

Alles begint met bewustwording van het cyberrisico voor uw bedrijf en daarnaast met het uitrollen van preventieve maatregelen zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Met de Cyberrisico Verzekering verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevens diefstal en cyber-aanvallen.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Cyberrisico Verzekering. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Guardian360 oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Guardian360 Security Platform of Netwerk Security Audits oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Guardian360

Details

Bedrijf: Guardian360
Omschrijving:
Guardian360 Network Security Audits
Product: Guardian360 Security Platform, Netwerk Security Audits, Informatiebeveiliging, Network Security Audits
Technologieën: Network Solutions, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: