Guardian360

GUARDIAN360

Met Guardian360 bent u in staat om te security scans en security audits uit te voeren volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen.

Waarmee uw netwerk security audits naar een hoger plan worden gebracht, dat hand-in-hand gaat voor het bereiken van een optimale compliancy en het verhogen van uw informatiebeveiliging.

Security Scanner, Hacker Alert, Beveiligingsadvies & Compliancy

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid netwerk security scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in uw netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat Guardian360 Canary een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

Security Platform

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker direct uit.

Guardian360 Security Platform

Netwerk Vulnerability

Activeer uw netwerk vulnerability scanner dat bestaat uit 8 network scanners die zoeken naar zwakke plekken in uw systemen.

Netwerk Vulnerability Scanner

Webapplicatie Security

Verlaag kans op diefstal van kritische webapplicaties door optimale beveiliging dankzij webapplicatie security.

WebApp Security

Security Audits

Compliance audits en de website security check dat gaat voor een optimale compliancy en laten u zien waar u voldoet (of niet) aan de regels.

Netwerk Security Audits

Cyberrisico Awareness

Onduidelijk wat er moet gebeuren om bepaalde cyberrisico’s af te dekken en wat de kosten hiervan zijn. Wij brengen het in kaart.

Cyberrisico Verzekering

Phishing Awareness

Met Phishing as a Service heeft u de juiste tools in handen, waarmee u medewerkers minder snel in een phishing scam(s) trappen.

Phishing as a Service

Hacker Detectie

Hacker Alert signaleert verdacht netwerkverkeer en brengt u direct op de hoogte, met behulp van het 24×7 opererende SOC.

Hacker Alert

Pentest Security

Er worden periodieke testen uitgevoerd door een ethisch hacker om configuratiefouten en kwetsbaarheden en op te sporen.

Pentest as a Service

Security Scanner

Scan direct uw website op network vulnerabilities met BlackIP en bekijk waar de knelpunten liggen van uw netwerkinfrastructuur.

Start QuickScanner

Cyber Security Threat Level

Updated Barracuda Cyber-Security Threat Level: 135.9 SEVERE

Managed Security Services

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist u dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phising en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Download voor meer informatie over onze diensten het gratis informatiepakket Managed Security Services.

Informatiepakket Aanvragen