Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat Guardian360 Canary een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

Webapplicatie Security en Netwerk Audit Specialist

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen.

De netwerk security audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle gevonden issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden.

Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

Vulnerability Scanning van uw Applicaties

Uw kritische webapplicatie is met Guardian360 optimaal beveiligd. Doordat Guardian360 constant scant op vulnerabilities in- en om uw web applicatie bent u verzekerd dat uw bedrijfskritische data niet gestolen wordt.

Contact ons voor meer informatie over Guardian360

Is uw netwerk veilig? Start onze Scanner!

Guardian360 Security Platform

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker direct uit.

Guardian360 Security Platform

Guardian360 Security Scanner

Scan direct uw website op network vulnerabilities met BlackIP en bekijk waar de knelpunten liggen van uw netwerkinfrastructuur.

Guardian360 Security Scanner

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper