GUARDIAN360: CENTRAL SECURITY PLATFORM

SCANT, ALARMEERT & ADVISEERT

Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid netwerk scanners en probes, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat Guardian360 Canary een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

CONTACT ONS OVER GUARDIAN360 NETWERK VEILIG? START SCANNER!

NEXT GEN SCANNER

Met Guardian360 bent u in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen. En uw netwerk security audits naar een hoger plan te tillen, dat hand-in-hand gaat voor het bereiken van een optimalie compliancy en het verhogen van uw informatiebeveiliging.

GUARDIAN360 SECURITY OPLOSSINGEN

Guardian360 Security Platform

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker direct uit.

Guardian360 Security Platform

Netwerk Vulnerability Scanner

Activeer uw netwerk vulnerability scanner dat bestaat uit 8 network scanners die zoeken naar zwakke plekken in uw systemen.

Netwerk Vulnerability Scanner

Webapplicatie Security

Verlaag kans op diefstal van kritische webapplicaties door optimale beveiliging dankzij webapplicatie security.

WebApp Security

Netwerk Security Audits

Compliance audits en de website security check dat gaat voor een optimale compliancy en laten u zien waar u voldoet (of niet) aan de regels.

Netwerk Security Audits

Cyberrisico Verzekering

Onduidelijk wat er moet gebeuren om bepaalde cyberrisico’s af te dekken en wat de kosten hiervan zijn. Wij brengen het in kaart.

Cyberrisico's Verzekeren

Phishing as a Service

Met Phishing as a Service heeft u de juiste tools in handen, waarmee u medewerkers minder snel in een phishing scam trappen.

Phishing as a Service

Hacker Alert

Hacker Alert signaleert verdacht netwerkverkeer en brengt u direct op de hoogte, met behulp van het 24x7 opererende SOC.

Hacker Alert

Pentest Abonnement

Er worden periodieke testen uitgevoerd door een ethisch hacker om configuratiefouten en kwetsbaarheden en op te sporen. 

Pentest Abonnement

Guardian360 Security Scanner

Scan direct uw website op network vulnerabilities met BlackIP en bekijk waar de knelpunten liggen van uw netwerkinfrastructuur.

Guardian360 Security Scanner

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper