Entrust SSL

Entrust SSL Certificates

Entrust Datacard SSL Certificaten Management en Discovery

 

Naast de uitgebreide Authenticatie mogelijkheden op het Identityguard platvorm behoort Entrust Datacard ook tot de grootste leveranciers van SSL certificaten wereldwijd. Niet bij iedereen bekend maar binnen het groot Enterprise segment een heel belangrijke speler. De zeer slimme tools zijn uiteraard ook beschikbaar voor het MKB en iedereen die zelf Certificaten gebruikt of dat voor klanten wil managen.

 

Entrust SSL

 

Veilige verbindingen met Entrust SSL certificaten

Een SSL Certificaat is de eerste laag van beveiliging voor iedereen die een website of webshop heeft. Met SSL wordt de vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden waarbij deze niet onderschept kan worden.
 
Met de meest uitgebreide controle (EV) zien bezoekers van websites een groene adresbalk met de bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. Voorafgaand aan het toekennen van dit certificaat wordt een uitgebreide check gedaan die vergelijkbaar is met de identificatie van een persoon middels een paspoort. 
 
 
Entrust Secure SSL
 
Entrust Certificate Management Services
Het Entrust Certificaat Management platvorm is een self-service applicatie die is gemaakt om te voorzien in veilige SSL en Digitale Certificaten. Het Certificaat Management platvorm voorziet in het management van aankopen, het implementeren van certificaten, renewals en verloop van digitale certificaten voor alle servers en gebruikers.   
 
Entrust Certificate Discovery
Met de Entrust Certificate Discovery kan men eenvoudig in kaart brengen welke certificaten binnen een netwerk aanwezig zijn, en ook wanneer ze verlopen en of ze reeds zijn verlopen. Deze Discovery tool voorziet in management, monitoring en automatisering van alle processen rondom Certifcaten.
 
Entrust Cloud
 
Waarom Entrust SSL Certificaten?
  • Voor het Beveiligen van uw gegevens - U wilt uiteraard niet dat uw persoonlijke gegevens, of die van uw klanten, in handen komt van derden. Een SSL certificaat beschermt u hiertegen.
  • Voor een Betrouwbare uitstraling - Wanneer uw website beschikt over een SSL certificaat, komt deze betrouwbaarder over bij uw bezoekers.
  • Voor een hogere Rank hoger in Google - Sinds 2015 is het hebben van een beveiligde verbinding met een website onderdeel van Google’s ranking algoritme.
  • Voor de Wettelijke verplichting - Tegenwoordig is het verplicht om informatie via een beveiligde verbinding te versturen. Op dit moment is SSL een van methodes die breed ondersteund wordt.
Entrust SSL voordelen:
  • Certificaat Management Portal – Voorzie in nieuwe certificaten, renew certificaten, terughalen van certificaten na gebruik, manage certificaten centraal en zet certicaten opnieuw in.
  • Certificaat Recycling – Certificaten kunnen opnieuw worden ingezet op verschillende domeinen en servers voor bijvoorbeeld nieuwe projecten, bij wijze van leveren uit ‘voorraad’ zijn deze weer in te zetten en terug te halen.
  • Gratis Unlimited Server Licensing – Betaal alleen de 1ste keer voor een domein certificaat en gebruik deze zonder extra kosten op meerdere servers.
  • Verloop datum Management – Configureer eind data van certificaten en ontvang notificaties.
  • Uitgebreide rapportage – Certificate expiry, SSL server rating & policy violations reports & meer kunnen handmatig gemaakt worden of automatisch met een levering per mail 
  • Groot aanbod van Certificates – Standard, Advantage, Wildcard, UC Multi-Domain, EV, Code Signing, Adobe CDS, Mobile Devices & Secure Email

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Entrust SSL Certificates. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Entrust Standard SSL Certificates of Entrust SSL Certificates oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Details

Bedrijf: BlackIP
Omschrijving:
Entrust SSL Certificates
Product: Entrust Standard SSL Certificates, Entrust SSL Certificates
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions

Entrust Datacard

Deel deze pagina: