Entrust IdentityGuard

Entrust IdentityGuard

Entrust IdentityGuard - Sterke Authenticatie

 

De tijd van simpele usernames en wachtwoorden om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, applicaties en services zijn voorbij. Gevoelige data en veilige communicatie vragen een gedegen beveiligde oplossing om toegang te verkrijgen of veilig informatie te delen. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is hier absoluut van toepassing en zal uiteindelijk kosten besparend zijn, ook voor de IT-helpdesk.
 
De Two-Factor Authenticatie van Entrust biedt uitgebreide identiteit diefstalbeveiligingen waarmee het voor hackers onmogelijk wordt gemaakt om de ‘online identiteiten’ van gebruikers te stelen.
 
Entrust Two-Factor Authenticatie vraagt de gebruiker iets wat zij weet en iets wat zij bezit. De smartphone is wat bijna iedereen tegenwoordig bezit (en altijd bij zich heeft) en in combinatie met iets wat zij weet, passwoord of pin, wordt er toegang geboden naar bedrijfsnetwerken, applicaties en services. De identiteit van de betreffende persoon is vooraf bekend en vertrouwd alvorens de toegang wordt verleend.
 
 
Entrust IdentityGuard Soft Token
 
Entrust IdentityGuard Two-Factor Authenticatie
Entrust levert een Two-Factor Authenticatie oplossing die sterker, veiliger en voordeliger is dan elke andere oplossing in de markt. De Entrust Two-Factor Authenticatie kan worden gebruikt met bestaande wachtwoorden en gebruikersnamen voor online identiteit diefstal beveiliging en sluit naadloos aan met bijvoorbeeld de Microsoft Windows Secure Desktop en Netwerk login. Wij bieden met Entrust Authenticatie oplossingen voor elke Authenticatie uitdaging.
 
Uiteraard bieden wij met Entrust diverse oplossingen om veilig toegang te verschaffen zoals gridcards, tokens, smartcards en uiteraard de soft tokens op de smartphone. Zelfs toegang tot gebouwen middels de smartphone behoort tot de mogelijkheden.
 
De Entrust Authenticatie oplossing draait op het IdentityGuard platform van Entrust met zijn uitgebreide mogelijkheden.  Middels een on-premiss server, een virtual appliance of door gebruik te maken van de Cloud Authenticatie Service is de beveiliging snel geregeld. 
 
 
Entrust Two-Factor Authenticatie
 
Voordelen Entrust IdentityGuard
  • Sterke authenticatie voor het voorkomen van identiteits diefstal en phishing attacks.
  • Minimaal 10 x zo veilig als simplele username en wachtwoorden.
  • Voordelige en snelle implementatie on-premiss, virtual appliance of als cloud oplossing, ook integratie en overgang van bestaande oplossingen naar Entrust is snel geregeld.
  • Beveiligd bestaande applicaties als Microsoft Outlook Web Acces en biedt diverse plug-ins voor verschillende serveromgevingen.
  • Start met een basis en breid uit daar waar nodig en wenselijk is naar high-end mogelijkheden.
  • Mogelijkheid om het als een service in te zetten middels de Cloud Authenticatie Service.
 

 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Entrust IdentityGuard. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Entrust IdentityGuard oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Entrust Datacard

Details

Bedrijf: BlackIP
Omschrijving:
Entrust IdentityGuard
Product: Entrust IdentityGuard
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: