Entrust Datacard, beveiliging van Digitale Identiteiten, Transacties en Informatie.
 
Vele organisaties, overheden en financiële instellingen gebruiken de oplossingen van Entrust Datacard als sterke authenticatie, fysieke en logistieke toegang, Public Key Infrastructure (PKI), SSL certifcaten en alle overige mogelijkheden met betrekking tot identiteit management en beveiliging.
 
Als de vertrouwde security expert voorziet Entrust Datacard in uiterst veilige op identiteit gebaseerde security oplossingen. Met sterke authenticatie oplossingen en high-end SSL certificaten is er voor elke security uitdaging een passende oplossing met cloud services mogelijkheden.

 

Entrust Datacard Sterke Authenticatie

De tijd van simpele usernames en wachtwoorden om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, applicaties en services zijn voorbij. Gevoelige data en veilige communicatie vragen een gedegen beveiligings oplossing om toegang te verkrijgen of om informatie te delen.
 
 

Entrust Datacard SSL Certificaten Management en Discovery

Naast de uitgebreide authenticatie mogelijkheden op het Identityguard platvorm, behoort Entrust Datacard ook tot de grootste leveranciers van SSL certificaten wereldwijd. Niet bij iedereen bekend maar binnen het groot Enterprise segment een heel belangrijke speler.

 

Contact ons voor meer informatie over Entrust

 

Entrust IdentityGuard

Entrust IdentityGuard 'Secure Identity Management' oplossingen.

Entrust IdentityGuard

Entrust SSL Certificates

Krachtige SSL beveiliging van uw website van Entrust.

Entrust SSL Certificates

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper