DDoS Protection Clavister

Denial-of-Service (DoS) & DDoS Protection

Denial of Service (DoS) en Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen zijn er al bijna 10 jaar, maar staan nog steeds bovenaan de lijst van de meest voorkomende bedreigingen.

Clavister heeft een technologie ontwikkeld die deze DDoS attacks op een zeer efficiënte wijze afslaat.

DoS en DDoS zijn er in vele soorten en maten maar hebben allemaal hetzelfde doel: de dienst onderbreken door overbelasting van het netwerk, de systeembronnen of applicatiebronnen. Zo’n onderbreking betekent derving van inkomsten, verloren productiviteit en reputatieschade.

Whitepaper Clavister DoS en DDoS Protection

Vind alle informatie over hoe Clavister DoS en DDoS bescherming uw omgeving beschermt in onze whitepaper. De Clavister whitepaper is gratis beschikbaar.

Download Whitepaper

 

Anti DDoS: Wat u kunt verwachten

Verbeterde betrouwbaarheid

Vermijd onderbrekingen in uw bedrijf, zelfs tijdens een DDoS aanval.

Verbeterde prestatie

Verbeterde prestatie tijdens de normale bedrijfsvoering door een gezonder netwerk.

De Anti DDoS Oplossing

Aangezien DoS en DDoS aanvallen in zoveel verschillende gedaantes komen, is een combinatie van verschillende kenmerken nodig om totale bescherming te bieden. Clavister heeft een oplossing, ongeacht het type Dos/DDoS aanval of het soort en de grootte van uw bedrijf.  Door de krachtige DoS en DDoS verminderingsfunctie binnen de Clavister Next Generation Firewall in te zetten, kunt u er zeker van zijn dat uw organisatie zich met succes tegen deze aanvallen kan weren met zo min mogelijk onderbrekingen. Hiermee is de Clavister Next Generation Firewall de ideale Anti DDoS firewall.

Voordelen DDoS Preventie

  • Gezond netwerk – tevreden gebruikers

Eén van de voordelen van het gebruik van een goed geconfigureerde Clavister Next Generation Firewall waarbij de verschillende DDoS beschermingsmogelijkheden zijn geactiveerd, is dat het verkeer soepeler stroomt tijdens de normale activiteiten. Klanten die hun netwerk nauwkeurig hebben afgestemd om weerstand te bieden tegen Dos-aanvallen, melden vaak snellere responstijden, minder  vaak “buiten werking” en een algemeen betere prestatie. 

  • Verminderd risico op reputatieschade

Door het risico te verminderen dat belangrijke diensten niet bereikbaar zijn tijdens een DoS-aanval, reduceert u ook het risico op reputatieschade en verminderde omzet.  

  • Lagere totale kosten

Door gebruik te maken van reeds ingebouwde elementen die zijn inbegrepen bij de Clavister Next Generation Firewalls, worden de totale kosten (Total Cost of Ownership/TCO) drastisch gereduceerd. Niet alleen is de initiële investering lager, er zijn ook bijkomstige besparingen doordat minder apparaten hoeven worden gebruikt en onderhouden.  

  • Verminderd risico op bedrijfsstoringen

Met de Clavister DDoS functionaliteiten is het mogelijk een aanval op uw publieksgerichte diensten te vermijden. Hierdoor kan de organisatie het grootste deel van de diensten voor medewerkers en andere interne gebruikers behouden en blijven voortzetten, zelfs tijdens een zware aanval.  

  • Verminderd risico op afpersing

Met een veerkrachtigere bescherming tegen DDoS aanvallen en verminderde impact op de gehele bedrijfsvoering, is er minder incentive voor hackers om een situatie uit te buiten waarin de storing en kosten die samengaan met een aanval zouden kunnen motiveren tot het betalen van losgeld. Met Clavister ben u geen makkelijke prooi.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Denial-of-Service (DoS) & DDoS Protection. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Clavister oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Clavister Denial of service (DoS) Protection of DDoS Protection oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap
DAK Kindercentra

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Clavister

Details

Bedrijf: Clavister
Omschrijving:
Clavister Denial-of-Service (DoS) & DDoS Protection
Product: Clavister Denial of service (DoS) Protection, DDoS Protection, DDoS Firewall, DDoS Mitigation, Anti DDoS
Technologieën: Firewalling, Firewalls, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: