Clavister NG Firewall per maand

Clavister, Firewall vendor uit Zweden. Of u nu een firewall zoekt als kleine mkb ondernemer, u een reseller bent die een firewall dienst in de markt wilt zetten of een hosting provider bent die een datacenter of een klant specifiek domein wilt beveiligen, Clavister heeft voor elke situatie een firewall oplossing in de juiste form factor.

Wij bieden de Clavister Firewall nu ook per maand, ofwel de Bouwstenen voor een Managed Firewall Service.

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare Firewall oplossing met overzichtelijke kosten per maand is daarom bij ons aan het juiste adres. Clavister per maand, zelfde product, verrekend per maand. Zonder hoge éénmalige investering een up to date security oplossing voor een veilig netwerk. Naar keuze is het mogelijk om de Firewall(s) volledig in beheer te geven of zelf gebruik te maken van het beheer platvorm, allemaal tegen zeer gunstige tarieven op basis van een vast bedrag per maand.

Voordelen firewall per maand:

  • Geen hoge investeringen in hardware en licenties
  • Flexibele contracten met een vast bedrag per maand
  • Scherpe tarieven met schaalbare oplossingen
  • Beheer platvorm voor al uw Firewalls hosted door BlackIP of in eigen beheer
  • Supersnelle NG Firewalls tot wel 10 Gbps

Vanaf de Clavister E20 tot aan de W30 en alle Virtual Firewalls kunnen we middels een bedrag per maand aanbieden. Hiermee is een Managed Firewall Service te bouwen zonder te moeten investeren in langlopende contracten. Voor de eindgebruiker een ‘makkelijkere’ beslissing om te voorzien in een up-to-date security oplossing die van essentieel belang is in deze tijden van technologische ontwikkelingen. Vraag naar de scherpe maandtarieven en hoe wij dit ook Hosted kunnen aanbieden.

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Clavister NG Firewall per maand. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van BlackIP oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent FaaS (Firewall as a Service) oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Clavister

Details

Bedrijf: BlackIP, Clavister
Omschrijving:
Firewall-as-a-Service
Product: FaaS (Firewall as a Service)
Technologieën: Beveiliging
Deel deze pagina: