Clavister MFA

CLAVISTER MULTIFACTOR AUTHENTICATION

Het is algemeen bekend dat wachtwoorden niet sterk genoeg zijn om bedrijfsgegevens te beschermen. Multi-Factor Authentication (MFA) biedt een additionele laag van beveiliging die nodig is om uw applicaties en data op een veilige manier te beschermen. Door gebruik te maken van iets wat de gebruiker al heeft, maakt Clavister’s PhenixID Multi Factor Authentication een naadloze en kosteneffectieve oplossing mogelijk.

CLAVISTER PHENIX ID

Clavisters’ Phenix ID oplossing biedt diverse Multi Factor Authenticatie methoden zoals OTP (SMS, Mobile App en Hardware Tokens) en certificaten. Met PhenixID kunt u gebruikers snel en eenvoudig activeren. Voor MFA gaat dit via de self-service portal of via gedelegeerd beheer.

Tevens is deze oplossing gemakkelijk te integreren (als stand-alone oplossing, of geïntegreerd in Clavister’s firewall Management platform en snel te implementeren. Met de MFA oplossing Phenix ID van Clavister voorkomt u onbevoegde toegang tot kritieke systemen.

PHENIX ID ONE TOUCH

PhenixID One Touch brengt security en eenvoud samen in uw organisatie en medewerkers wanneer u ze toegang wilt tot uw bedrijfsapplicaties. Met de One Touch-app ontvangt een gebruiker een melding op het apparaat waarin wordt gevraagd om een eenvoudige verificatie. De gebruiker bevestigd of weigert het verificatieverzoek door "Ja" of "Nee" te beantwoorden. De One Touch oplossing is een toevoeging aan Clavisters’ bestaande opties voor multifactorverificatie (MFA), zoals sms, voice call en smartphone pushnoticifacties met one-time-passwords.

De push notificaties worden alleen verzonden naar reeds geactiveerde en geauthoriseerde apparaten. Als de gebruiker meerdere apparaten heeft geregistreerd, bijvoorbeeld een mobiele telefoon en iPad, wordt de melding aan alle apparaten verzonden. Het registratieproces installeert een certificaat op het apparaat welke wordt gebruikt voor het verificatieverzoek. Dit verificatie verzoek vereist geen eenmalig wachtwoord, een simpel "Ja" volstaat en hierna bent u ingelogd! Als iemand probeert in te loggen, wordt de gebruiker gevraagd naar zijn of haar login gegevens; de huidige tijd en naam van de applicatie.

Welke problemen lost One Touch op?

  • Gebruikers worden gevraagd om hun inloggegevens, tijd en naam van de gebruikte applicatie.
  • Beantwoord het push bericht op je telefoon gewoon met "ja"…En je bent ingelogd. Er zijn geen éénmalige wachtwoorden nodig.
  • Alleen geautoriseerde apparaten kunnen worden gebruikt. Activatie kan worden gedaan via een self-service portal of via gedelegeerde beheer.

PHENIX ID POCKET PASS

Beveiligde toegang tot kritische gegevens is noodzakelijk. Een gebruikersnaam in combinatie met wachtwoord worden nog steeds door organisaties gebruikt als standaard methode voor authenticatie. De algemene consensus maar ook wetgeving stelt dat dit onvoldoende is om data en of applicaties te beveiligen. De Mobile Client Pocket Pass lost dit probleem op door een extra factor van verificatie (Multi Factor Authenticatie) toe te voegen. Pocket Pass verandert uw mobiele device in een beveiligingstoken.

Pocket Pass is makkelijk te installeren en te beheren wanneer het geïntegreerd is met Clavister’s PhenixID Authentication Platform - een volledige back-end infrastructuur voor het automatiseren van tokenbeheer en flexibele gebruikersinterfaceprofielen. Er is geen extra beveiligingstoken nodig bij het inloggen,  gebruik gewoon je mobiele telefoon. Pocket Pass secure login kan toegepast worden op een breed scala aan applicaties en diensten.

Welk probleem lost pocket pass op?

  • Gebruikers genereren zelf One-Time Passwords, zelfs wanneer hun device offline is…
  • Beschikbaar voor zowel iOS, Android en Windows Desktop.
  • Voeg een PIN-code of iOS TouchID toe voor een additionele beveiligingslaag.

VOORDELEN EN HIGHLIGHTS

Beveiligde toegang tot kritische gegevens is noodzakelijk, hoe logt u in? Maak een afspraak en wij vertellen u er graag meer over.

Direct Contact Gratis Demo

  • Sterke authenticatie en klaar wanneer u dat bent
  • Snel uit te rollen
  • Aanpasbaar aan uw risico's en zakelijke behoeften
  • Slimme integratie met Clavister Next Generation Firewalls en Centralized Management System

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Clavister MFA. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Clavister oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Clavister MFA of Clavister Multifactor Authentication oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Clavister

Details

Bedrijf: Clavister
Omschrijving:
Clavister MFA - Multi Factor Authentication
Product: Clavister MFA, Clavister Multifactor Authentication, Message Gateway, One Login, Phenix ID, PhenixID, Clavister One Touch, PhenixID One Touch, PhenixID Pocket Pass
Technologieën: Beveiliging, Security, Security Solutions
Deel deze pagina: