CLAVISTER TOONAANGEVEND IN FIREWALLS

Clavister is een toonaangevende Zweedse firewall-vendor. Clavister ontwikkelt security gateways voor elke markt. Of u nu een firewall zoekt voor een kleine mkb ondernemer, u een reseller bent die een firewall dienst in de markt wilt zetten of een hosting provider bent die een datacenter of een klant specifiek domein wilt beveiligen, Clavister heeft voor elke situatie een firewall oplossing in de juiste form factor.

Clavister firewalls kenmerken zich door de uitgebreide features en mogelijkheden die geboden worden, waardoor er bij elke situatie een geschikte invulling kan worden geboden om uw netwerkomgeving of die van uw klant te beveiligen. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat juist om die reden Clavister vaak gekozen wordt om als bouwsteen te dienen door managed service providers wereldwijd. Of dit nu kleine resellers zijn of grote global telco’s, Clavister voorziet hen van de juiste bouwstenen voor hun managed security infrastructuur.

Om de dienstverlening nog meer aan te passen op die van managed service providers, biedt Clavister naast een traditioneel licentie model ook een firewall-per-maand model, die het mogelijk maakt voor partners flexibiliteit te bieden aan haar klanten. Middels de Pro-licenties heeft u de mogelijkheid om de capaciteit heel eenvoudig omhoog- of omlaag te schalen. Daarnaast is het firewall-per-maand model er uiteraard op gericht om op basis van een prijs per maand te betalen, volledig in lijn met het business process van de partner of cloudleverancier.

FIREWALLS MET NO-BACKDOORS

Na de onthullingen van Edward Snowden over grootschalige spionage door overheidsdiensten hebben vele organisaties zich afgevraagd of zij ook niet kwetsbaar zijn voor dergelijke afluisterpraktijken. Veel organisaties zijn zich mogelijk niet bewust van het feit dat de apparatuur die zich in hun netwerk bevindt, zoals firewalls, bij wet verplicht toegankelijk dienen te zijn voor bepaalde overheidsdiensten. Bij Amerikaanse fabrikanten is dit vastgelegd in CALEA.

Clavister werkt als Zweedse leverancier niet samen met welke overheidsinstanties dan ook en zal nooit bewuste back doors in haar producten bouwen. Dit is een van de belangrijke basisprincipes waar Clavister voor staat. Clavister maakt producten om uw netwerk zo goed als mogelijk te beveiligen en zal principieel niet meewerken aan iets dat lijnrecht tegenover dit principe staat. Daar staat Clavister voor, die garantie heeft u.

Contact ons voor meer informatie over Clavister

Clavister Eagle Firewalls

Next Generation Firewalls voor iedere toepassing. De hardware en virtuele appliances van Clavister combineren Zweeds degelijkheid met Firewall-per-maand mogelijkheden.

Eagle Firewalls

Clavister Wolf Firewalls

Next-generation firewall met een hoge performance, schaalbaarheid en robuuste functionaliteit. Ideaal voor hoofdlocaties en datacenters.

Wolf Firewalls

Clavister Virtual Firewalls

Een brede variëteit aan oplossingen voor Virtual Private Server (VPS), Virtual Private Cloud (VPC), gevirtualiseerde co-locactie oplossingen en oplossingen voor hosted data centers.

Virtual Firewalls

Clavister DDoS Protection

Denial of Service (DoS) en Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen zijn er al bijna 10 jaar, maar staan nog steeds bovenaan de lijst van de meest voorkomende bedreigingen.

DoS / DDoS Bescherming

Clavister Multi Factor Authentication

Wij geloven dat een sterke authenticatie een must-have is voor iedereen. MFA / Multi Factor Authenticatie, wij zijn er klaar voor, wanneer u dit ook bent.

Multifactor Authentication (MFA)

Clavister per maand

Wij bieden de Clavister Firewall nu ook per maand, ofwel de bouwstenen voor een Managed Firewall Service.

Clavister per maand

BLACKIP PARTNERS

5 Manieren om uw belangrijke data altijd te beschermen, lees het in onze Whitepaper

Download Whitepaper