BARRACUDA ESSENTIALS VOOR OFFICE 365

COMPLETE BESCHERMING VOOR UW OFFICE 365 OMGEVING EN APPLICATIES

Barracuda Essentials biedt essentiële beveiliging, archivering en back-up voor Office 365, waardoor organisaties eenvoudiger kunnen migreren, maar ook sneller, veiliger en efficiënter kunnen werken. Met volledige bescherming van e-mail, data en Cloud-infrastructuren geeft Barracuda Essentials onze klanten gemoedsrust en bescherming.

Barracuda Essentials wat voor uw bedrijf?
Met het migreren van uw e-mail naar de Cloud, geeft u uw organisatie eenvoudig toegang tot e-mail en documenten. Echter, het migreren van uw belangrijkste gegevens naar de Cloud roept nieuwe bezorgdheid op over de beveiliging, compliance en gegevensbescherming. Hoe beschermt u tegen alle van de bedreigingen? Hoe gaat u aantonen dat alle e-mails wordt opgeslagen in dezelfde productie-omgeving? En, hoe voorkomt u door mensen veroorzaakte verlies van gegevens? Neem dan eens contact op met één van onze Barracuda Essentials specialisten.

PRIJS BARRACUDA ESSENTIALS

Barracuda offers a risk-free 30-day evaluation of its products and services.

30 DAGEN GRATIS DEMO

Barracuda offers a risk-free 30-day evaluation of its products and services.

GRATIS EMAIL THREAT SCAN

Barracuda offers a risk-free 30-day evaluation of its products and services.

Barracuda Email Threat Scan

VOORDELEN BARRACUDA

  • Manage legacy email prior to migration
  • Comprehensive email security against malware
  • Journal archiving for compliance & eDiscovery
  • Backup and recovery of Office 365
  • Cloud-based central management

PRODUCT HIGHLIGHTS

  • Delivered in SaaS model
  • Cloud-based email security with ATD, encryption, and DLP
  • Cloud-based archiving for compliance and eDiscovery
  • PST management for faster migration
  • Protection against accidental or malicious deletion (includingExchange Online, OneDrive, and SharePoint Online)

SECURITY EN STORAGE GOED GEREGELD

BARRACUDA MICROSOFT OFFICE 365 BEVEILIGING

BESCHERMING BIJ EMAIL AANVALLEN

GEAVANCEERDE EMAIL BESCHERMING

Uw verantwoordelijkheid om uw e-mails te beschermen is hetzelfde als voor onze on-premise en cloud oplossingen. Barracuda wordt ingezet voor emailbescherming door honderdduizenden bedrijven en biedt bescherming van email aanvallen, spam en virussen. Het bevat geavanceerde beveiligingsfuncties zoals sandboxing en phishing, maar ook typosquatted koppelingen dat bescherming geeft tegen geavanceerde gerichte aanvallen. Barracuda data leak protection and email encryption houden gevoelige gegevens, zoals creditcards en klantgegevens tegen bij het verlaten van uw organisatie. E-mail wachtrij zorgt ervoor dat de e-mails die gemaakt zijn tijdens een storing afgeleverd worden zodra de storing voorbij is.

Barracuda Cloud Email Archiving diensten geïntegreerd met Office 365

EMAIL ARCHIVING & COMPLIANCE

Er zijn sterke juridische en zakelijke redenen om ervoor te zorgen dat uw e-mails veilig worden bewaard, gearchiveerd en gemakkelijk zijn te doorzoeken. Barracuda Essentials integreert met Office 365 tot een krachtige en toch zeer intuïtief e-mail retentie en e-discovery systeem. U kunt granulaire e-mail retentie beleid toepassen om ervoor te zorgen dat belangrijke e-mails worden bewaard en gearchiveerd. Alle gearchiveerde e-mails kunnen snel doorzocht en geëxporteerd worden als dat nodig is. Met onze mobiele apps kunt u emailberichten doorzoeken, zelfs als e-mail diensten niet beschikbaar zijn. In het geval van een rechtszaak of juridisch geschil kunt u voorkomen dat e-mails verwijderd of aangepast worden.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup en Recovery voor Microsoft Office 365

OFFICE 365 BACKUP

Hoewel cloud services uw gegevens beschermen tegen de mogelijkheid van on-premises hardware problemen, zijn er nog steeds inherente risico’s verbonden aan cloud-gehoste data. Door mensen veroorzaakte verlies van gegevens – of het nu opzettelijk of per ongeluk is – bestaat nog steeds. Gebruikers kunnen gegevens permanent verwijderen van Exchange Online Microsoft Onedrive en Microsoft Sharepoint. Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor Microsoft Office 365 beschermt Exchange Online-postvakken en Microsoft Onedrive voor zakelijke bestanden en mappen voor het verlies van gegevens of het per ongeluk verwijderen van gegevens.

BARRACUDA ESSENTIALS PARTNER NEDERLAND & BELGIË

ONTZORG UW ORGANISATIE

Maak kennis met BlackIP en Barracuda Essentials voor Microsoft Office 365. Barracuda Essentials for Office 365 combineert drie cloudoplossingen van Barracuda in één essentieel product. Barracuda Essentials voor Office 365 bestaat uit Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup. Barracuda Essentials zorgt voor een beter overzicht en grip op al uw bedrijfsinformatie.

Door te kiezen voor Barracuda Essentials for Office 365 samen met BlackIP, zorgt u ervoor dat u een oplossing heeft met een gebruiksvriendelijke reeks van cloud diensten, die belangrijke gelaagde beveiligde combineert met archiveringsmogelijkheden en back-up functionaliteit.

ERVAAR BARRACUDA ESSENTIALS FOR OFFICE 365

PROBEER 30-DAGEN GRATIS

Barracuda offers a risk-free 30-day evaluation of its products and services.