Barracuda Essentials for Office 365

Barracuda Networks introduceert Barracuda Essentials for Office 365. Deze set van cloud diensten is ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiligen en data protectie in office 365 uit te breiden. Daarbij helpt het u de Office 365 uitdagingen te overwinnen.

Barracuda Essentials voor Office 365

Barracuda Essentials for Office 365 combineert drie van Barracuda’s innovatieve cloud oplossingen – Barracuda Email Security ServiceBarracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup – tot een gebruiksvriendelijke en makkelijk te beheren cloud-dienst op basis van een simpele licentie per gebruiker.

Download Whitepaper: Office365 Security Innovatie

Advanced cloud security voor Office365

Het migreren van uw e-mail naar de cloud geeft uw organisatie overal eenvoudig toegang tot e-mail en bedrijfsdocumenten, waarbij bespaard wordt op beheerskosten. Het toevertrouwen van uw belangrijkste data aan de cloud brengt ondanks de kostenbesparing andere zorgen met zich mee zoals beveiliging, compliancy en dataprotectie.

Security, Backup & Archiving goed geregeld!

Met Barracuda Essentials beveiligt u zich tegen spam- en virusaanvallen op uw mailboxen. Data loss prevention en e-mail-encryptie zorgen er daarnaast met Barracuda Essentials voor dat gevoelige data en documenten in bijvoorbeeld uw Microsoft Office 365-omgeving niet gestolen worden.

Wij maken e-mail weer veilig
Wilt u meer weten over Barracuda Essentials en wat BlackIP als premium Barracuda Security partner voor u kan betekenen? Laat het ons dan weten wanneer u tijd heeft voor een korte kennismaking, wij vertellen u er graag meer over. Of vraag online (geheel vrijblijvend) voor één e-mail threat scan.

Barracuda Essentials for Office 365

Wat doet Barracuda Essentials?

  • Beschermen van de mail omgeving (Office365) voor dat de foute e-mail in de inbox bij de gebruikers staat.
  • Losstaande archivering in de barracuda cloud. Dit voor compliancy etc., inclusief gebruikers toegang.
  • Backup en recovery mogelijkheden.
  • Vereenvoudigen van migratie naar Office 365. Dmv. PST Enterprise.
  • Als aanvulling op de standaard spam checking. Is er de real-time controle op spear phising & cyber fraud.

Grip op informatie & beveiliging

Barracuda Essentials biedt ICT-beheerder meer overzicht en grip op alle informatie binnen hun organisatie. De oplossing omvat een gebruiksvriendelijke reeks van cloud-diensten die essentiële, meervoudig gelaagde beveiliging combineert met archiveringsmogelijkheden en back-up -functionaliteit.

  • Cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging – Verbetert de beveiliging van Office 365 Exchange door middel van encryptie, bescherming tegen gegevensverlies en de inspectie van de inhoud van alle e-mailberichten.
  • Cloud- gebaseerde back-up – en herstelprocedures – Biedt ICT-beheerders aanvullende mogelijkheden voor een eenvoudig herstel van al dan niet opzettelijk verwijderde e-mailberichten en bestanden in Office 365.
  • Archivering in de cloud – Helpt organisaties om op eenvoudige wijze te voldoen aan de bewaarplicht en eDiscovery- verzoeken binnen omgevingen als Miscrosoft Exchange en Microsoft Office 365. Dit is zowel op locatie, in de cloud als in een hybride omgeving mogelijk. Eindgebruikers krijgen daarnaast de beschikking over productiviteitsfuncties zoals apps waarmee ze hun e-mail op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat kunnen ophalen, raadplegen en doorzoeken.
Office365 uitdagingen

Barracuda Essentials: geavanceerde security voor Office365