Barracuda Email SecurityFeddo van der Molen2018-11-23T12:11:36+00:00
Barracuda Email Security

Barracuda Email Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed anti-spam email services.

E-mailbeveiliging

De krachtige best-of-breed beveiligingsproducten van Barracuda beschermen de informatie van uw organisatie, e-mail, web applicaties, externe toegang, web browser, mobiel internet en netwerkinfrastructuur, zowel op locatie als in de cloud.

Solide e-mailbeveiligingsoplossingen

Door gebruik te maken van de voordelen van hardware, cloud en virtuele technologieën, ondersteund door de Threat Intelligence van Barracuda Central – levert Barracuda solide en complete beveiligingsoplossingen tegen de meeste typen van aanvallen.

Barracuda Essentials

Essentiële databeveiliging voor organisaties voor het verbeteren en uitbreiden van de security in  dataprotectie voor Office 365.

Barracuda Essentials

Barracuda Sentinel

Geavanceerde AI bescherming tegen spear phishing, e-mailfraude en cyber fraude beveiliging voor detectie, bescherming en training.

Barracuda Sentinel

Advanced Threat Protection

Toonaangevende bescherming met Barracuda ATP tegen geavanceerde malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Advanced Threat Protection

Exchange Threat Scanner

Gratis Windows Exchange security scanner, de tool dat inzicht biedt in welke bedreigingen uw organisatie via e-mail heeft geïnfiltreerd.

Exchange Threat Scanner

Barracuda PhishLine

Altijd de juist tools in handen met anti-phishing trainingen en simulatie platformen voor awareness tegen phishing scam(s).

Barracuda PhishLine

Email Security Gateway

Betaalbare en krachtige e-mail beveiliging van Barracuda om uw organisatie te wapenen tegen e-mail spam en virussen.

Email Security Gateway

Barracuda Email Security