Barracuda Data Protection

Cyberaanvallen, apparatuurstoringen en natuurrampen, waaronder het snelgroeiende gebruik van ransomware, kunnen u plotseling geen toegang geven tot bedrijfskritieke gegevens. Met Barracuda Data Protection zit u goed, u kunt gegevens herstellen en in de snelle online zakelijke omgevingen van vandaag telt letterlijk elke seconde. Als u geen zaken doet, verliest u zaken en geld.

Barracuda Data Protection zorgt met Barracuda Backup voor een uniforme, kosteneffectieve oplossing die naadloos en efficiënt gegevens beschermt in fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Het kan worden geleverd als een alles-in-één, speciaal ontworpen backup-apparaat, of als een virtueel apparaat om bestaande infrastructuren te benutten. 

Barracuda Backup

Barracuda Backup is een complete, cloud geïntegreerde, oplossing om fysieke en virtuele omgevingen te beschermen.

Barracuda Backup

Barracuda Disaster Recovery

Het ontbreken of niet aanwezig zijn van disaster recovery binnen een organisatie is een groot risico voor de continuïteit na een calamiteit.

Barracuda Disaster Recovery

Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery.

Barracuda Message Archiver

Yosemite Server Backup

Met Yosemite Server Backup kunt u uw backup strategie van uw hele organisatie beheren en consistente policies toepassen vanuit een centrale interface.

Barracuda Yosemite Server Backup

Barracuda Cloud to Cloud Backup

Bescherming van uw gegevens in de complexe infrastructuur van vandaag en combineer uw backup lokaal, viruele, cloud-hosted en via SaaS omgevingen.

Barracuda Cloud to Cloud Backup

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Data Protection. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Data Protection of Barracuda Data Bescherming oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda

Details

Deel deze pagina: