Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery. Om probleemloze toegang tot berichten te verkrijgen wordt de inhoud van e-mails volledig opgeslagen en geback-upt om beheerders, accountants en eindgebruikers in staat te stellen om snel een e-mailbericht terug te vinden dat in het e-mailarchief van een bedrijf werd opgeslagen.

Bewaar, vind alle email communicatie terug en verminder storage behoefte

De Barracuda Message Archiver is ideaal voor organisaties die zoeken naar vermindering van hun email storage behoefte en toename van productiviteit met mobiele en desktop toegang tot elke email ooit verstuurd of ontvangen. De appliance is verbonden met de Barracuda Cloud om informatie naar de cloud te verplaatsen als tweelaags opslag. Daarnaast biedt de Barracuda Message Archiver een krachtig en eenvoudig platform voor eDiscovery en compliancy

.

 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Message Archiver. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Message Archiver of Barracuda Backup oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Storage

Details

Bedrijf: Barracuda
Product: Barracuda Message Archiver, Barracuda Backup
Technologieën: Backup, Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: