Barracuda Backup

Optimaliseer Backup met Software, Appliances en Cloud voor efficiency en snelle restore

Barracuda Backup is een complete, cloud geïntegreerde, oplossing om fysieke en virtuele omgevingen te beschermen inclusief software, appliances en off-site replicatie. Barracuda Backup is eenvoudig in te zetten, te beheren en biedt ongelimiteerde cloud opslag. Met een uitgebreid scala aan ondersteunde omgevingen en integratie met sync en share diensten kunnen organisaties hiermee alle losse backup oplossingen vervangen naar een alles-in-een Barracuda Backup appliance. Barracuda Backup biedt replicatie naar andere Barracuda appliances in uw eigen gecontroleerde omgeving of naar de beveiligde Barracuda Cloud.

Waarom de Barracuda Backup Vx beter is dan Veeam

Bescherm uw SaaS en Cloud omgeving

SaaS is een geweldige oplossing voor bedrijven die schaalbaarheid en redundantie nodig hebben om zich te beschermen tegen natuurlijke en mechanische storingen. Toch zijn er risico's verbonden aan data die in de cloud worden gehost. Dataverlies door menselijke fouten, opzettelijk of per ongeluk, blijft een risico omdat data permanent kan worden verwijderd van cloud applicaties. Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor Microsoft Office 365 beschermt Exchange Online mailboxen en OneDrive for Business bestanden en mappen tegen verlies en verwijdering van data.

Beschikbaar als standalone service of als onderdeel van uw Barracuda Backup oplossing, is Cloud-to-Cloud Backup for Microsoft Office 365 inclusief in het eerste jaar zonder meerkosten voor nieuwe en bestaande klanten met een abonnement op Barracuda Backup Unlimited Cloud Storage.

 

 

 

 

 

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Backup. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda Backup of Barracuda Server Backup oplossingen neem dan contact met ons op.

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Storage

Details

Bedrijf: Barracuda
Product: Barracuda Backup, Barracuda Server Backup
Technologieën: Backup, Storage, Storage Solutions
Deel deze pagina: