Barracuda Web Security Service

Barracuda Web Security Service

WEB CONTENT FILTERING & MALWARE PROTECTION

De krachtige Barracuda Web Security Service biedt klanten een complete en betaalbare manier om eenvoudig webbeveiliging te beheren via een cloud-based, uitgebreide en uiterst schaalbare oplossing voor webcontentbeveiliging. Het is verkrijgbaar als een standalone-service of in combinatie met onze Next Generation-firewalls. Meer weten? Meld u dan aan en probeer het nu.

OFFERTE AANVRAGEN PROBEER HET NU

BARRACUDA WEBBEVEILINGSTECHNOLOGIE

Met deze cloud-based service biedt Barracuda Web Security Service een handige optie om Barracuda's krachtige webbeveiligingstechnologie in te zetten voor organisaties die de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud willen benutten. De oplossing is ideaal voor het beveiligen van gebruikers op en buiten het netwerk en combineert bekroonde spyware-, malware- en virusbeveiliging met een krachtige beleids- en rapportagemachine.

BARRACUDA WSS FEATURES

BARRACUDA ATD

De service inspecteert al het verkeer inline voor gegarandeerde beveiliging. Het maakt gebruik van meerdere technologieën voor bedreigingsanalyse, waaronder wereldwijde informatie over bedreigingen, botnetdetectie, spyware-detectie en sandboxing om real-time bescherming te bieden tegen een breed scala aan bedreigingen. Gebruikers zijn ook beveiligd tegen kwaadwillende en gecompromitteerde internetsites en pogingen tot gegevensexfiltratie. Meer informatie over de Advanced Threat Protection van Barracuda.

UITGEBREIDE RAPPORTAGE

Met de Barracuda Web Security Service kunnen beheerders rapporten over gebruikers- en netwerkactiviteiten genereren, evenals de nieuwste beveiligingsrisico's. Het biedt ook gedetailleerde logs voor forensisch onderzoek, audits en compliance.

WERELDWIJDE INZICHTEN

Met het clouddashboard kunnen beheerders het gebruik van elke gebruiker, locatie en apparaat op één locatie controleren. Deze informatie kan worden gebruikt om netwerkbeleid en bandbreedtegebruik af te stemmen om toegang van hoge kwaliteit tot bedrijfskritieke cloud-applicaties zoals O365 te garanderen. Het helpt ook bij het identificeren van ongeautoriseerde applicaties en gebruikers die beveiligingslekken kunnen veroorzaken.

SSL INSPECTIE

De BWSS inspecteert gecodeerde inhoud op cloud-schaal. SSL-inspectie is vaak een prestatie intensieve operatie. Dit op cloudschaal doen zorgt ervoor dat al het verkeer wordt geïnspecteerd zonder latentie te introduceren.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN BELEIDSBEHEER

Als een cloud-gebaseerde service met een intuïtieve webinterface, laat de Barracuda Web Security Service organisaties binnen een paar minuten configuratie- en administratieregels instellen. Beleid kan nauwkeurig worden geconfigureerd en globaal worden afgedwongen in de context van webgebruik met minimale administratieve overhead.

BARRACUDA WSS IMPRESSIES

Meer weten?

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Web Security Service. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda WSS of Barracuda Web Security oplossingen neem dan contact met ons op.

Referenties

HHNK
Hosting2Go
Stichting Aap

Nieuws

Prijs / Prijslijst

Barracuda Security

Details

Deel deze pagina: